Szaftos sztorik.

Lerántják a leplet Hollywood legnagyobb nőcsábászairól – nem fogja elhinni, kikről is van itt szó

Megdöbbentő memoár rántja le a leplet Hollywood szívtipróiról! Susanna Moore (74) egykori modell nemrégiben jelentette meg legújabb könyvét, amelyben kendőzetlen őszinteséggel írt a 60-as és 70-es évek Hollywoodjának sokkoló valóságáról.

Moore olyan filmcsillagokról tett említést kötetében, mint Jack Nicholson (83) háromszoros Oscar-díjas amerikai színész, aki 1971-ben egy filmforgatáson rabolta el a szívét. Az írónő elárulta, egy közös meztelen fürdőzés után hamar Nicholson ágyában kötött ki, de cseppet sem volt elájulva a színész teljesítményétől.

Moore Warren Beattyvel (83) kapcsolatban még tovább ment: állítja, a színész ragaszkodott ahhoz, hogy előbb lefeküdjenek, s csak utána adott neki állást, amely forgatókönyvek felolvasásából és a telefon kezeléséből állt. A hölgy telefonálókat például csak azután kapcsolhatta be hozzá, miután a színész lenyomott pár fekvőtámaszt. A lihegéséből így a telefonáló mindig azt hihette, hogy szex közben zavarták Beattyt.

Forrás: Blikk

Kép:

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Ezek közismert ősi macho-k ott... az azóta eltelt uszkve 50 év során (meg persze előtte is), volt és van még jó pár... kezdve Chaplin-el ugyebár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. December 4., 18:29
Akár 15 fok is lehet a hétvégén
Szórakozás - 2020. December 4., 08:02
Megjött Nádai Anikó szövettanának eredménye