A Pókemberből ismert színésznő lehet a főszereplő.

Végre elkészülhet a Kill Bill 3 – Nem hiszi el, ki lesz a főszereplő

Quentin Tarantino régóta szeretné folytatni a hatalmas sikert arató bosszú mozit, most pedig a történet is kezd kirajzolódni.

Újabb részt kaphat az Uma Thurman által alakított menyasszony tragikus története. A 2003-ban és 2004-ben megjelentetett Kill Bill 1, valamint Kill Bill 2, a rendező, Tarantino szerint már régóta egy záró epizódért ordít, most pedig az is kiderült ki alakíthatná a főszerepet a sztoriban.

Vivica A. Fox egy nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy amennyiben készül harmadik rész a Kill Billhez, azt szeretné, ha Zendaya játszaná el a lányát. Vivica ugyanis azt a Vernita Greent alakította az első epizódban, akit mondhatni lánya jelenlétében, brutálisan meggyilkolt az Uma Thurman alakította Menyasszony – írja a nuus.

Tarantinonak ez az ötlet akár kapóra is jöhet, korábban ugyanis már jelezte, ha létrejönne a harmadik mozi Vernita lányának, Nikkinek a történetét mutatná be, akinek minden vágya bosszút állni édesanyja gyilkosán.

"Már megvan a fejemben a teljes sztori: Sofie Fatale megkapja Bill minden pénzét. Ő neveli fel Nikkit, aki üldözőbe veszi a Menyasszonyt. Nikki ugyanúgy megérdemli a bosszút, ahogy anno a Menyasszony megérdemelte a sajátját" – nyilatkozta korábban a rendezőzseni.

Vivica már el is kezdett kampányolni Zendaya érdekében Tarantinonál, aki előzetes ígérete szerint tíz filmet fog készíteni karrierje során és mivel a Volt egyszer egy...Hollywood volt a kilencedik, még az is megtörténhet, hogy valóban a Menyasszony történetének végével zárja le mesébe illő pályafutását.

Forrás: Nuus/Blikk

Kép: WS Brothers/IMDB

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.