Szüleiről beszélt.

"Ma már másképp csinálnám" – magánéletéről árult el titkokat Csonka András – VIDEÓ

Őszintén vallott szüleivel való kapcsolatáról Csonka András, aki elárulta, édesanyja miatt nem akart kapcsolatot, ám mostanra nagyon bánja, és ha tehetné, az egész magánéletét másképpen élné.

A Klubrádión futó Világtalálkozó című rádióműsorban vendégeskedett Csonka András, ahol Babarczy Eszter kritikussal az oldalán Kadarkai Endre műsorvezetővel számos dolgot kiveséztek. Szó esett arról is, hogy a színész egy kicsit magának valónak tartja magát, s szeret egyedül lenni, valamint elmondta azt is, hogy édesapja szinte sosem mutatta ki felé az érzelmeit. Mint fogalmazott, apukája, Csonka Endre betegsége miatt tíz éven át szóba sem kerülhetett az, hogy magánélete legyen, mert szüleivel lakott egy régi polgári lakásban, ezzel egy időben futott a nagy sikerű Família Kft. című sorozat is.

Csonka András tulajdonképpen ezért döntött úgy, hogy inkább háttérbe szorítja a magánéletét, így nem nagyon beszélt édesanyjának a kapcsolatairól – bukkant rá a 24.hu.

- "Nem akartam terhelni semmi olyan magánéleti fordulattal, ami esetleg befolyásolhatta volna, nem a mi kapcsolatunkat, hanem a helyzetet úgy egyáltalán. Próbáltam minél inkább zárójelbe tenni a magánéletemet, ezt persze nagyon megbántam. (...) Nem akartam, hogy anyám azt érezze egy pillanatig is, hogy én vagyok az az egyetlen kapaszkodó, ami értelmes az életében, utolsó mentsvárként. Nem akartam, hogy elbizonytalanodjon egy pillanatig is, hogy én eltávolodok vagy más fontosabb lesz. Ez egy hülyeség, de az anyámat akartam védeni ezzel. (…) Ma már másképp csinálnám, az egész magánéletemet másképp élném, sokkal bátrabban"

- magyarázta a rádióműsorban a színész.

Íme a teljes beszélgetés:

Forrás: Blikk/24

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.