Ismerős vendég nálam az anyagi válság Ingyen elvihetők a szemem alatti táskák Eldzsalt a londiner, utálta a látványt Mekkora sztárság a felfőzött mályvád A címkék, a márkák, a sorban állás közben elvetélő mátkák Héj mo', nem minden csóró csaló Funkton a kanyhaló velem van a devla Csörög a della laktató a szép szó Zsamó, a sors egy hullámos palatető De akaraterő nem vehető magától nem hullik az aranyeső Héj gádzsó, csepp gyerek kiscsávó Nem látsz a csipától észak éjszaka Chicago Éreztél már bökőt a hátadhoz nyomva? Egy pillanat, egy év lélegzet visszafojtva Szoszi van Odi, kell még a tortúrából? Elcsenek egy szöget Jézus véres csuklójából Összekulcsolom a kezem mint egy kegyvesztett Minden éhezőnek, isten kegyelmez Bármerre nézek bánat száll a szemembe Kegyetlen vakszerencse Könyörögtem az istennek szépen Hogy boldogságot, dobjon le nékem De elfelejtette vagy túl messzire dobta Később azt mondta, ez nem az ő dolga Ha nem segítek magamon csak magamra...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
A katolikusok szerint egy öngyilkos nem kerülhet a mennyországba...
A kurva anyád!
A katolikusok gyilkosok !!!

Amikor Jézus másodszor visszajön, először a katolikusokat írtja ki (érted, nem egyszerűen megöl téged Jézus, és az angyalserege, hanem kiírt az élők sorából)
Van kérdés, geci katolikus?

Mindent tudok Istenről, de amíg nem teszed fel a jó kérdést, semmit nem mondok!
Főlj a saját levedbe.
Nyírfa
Nem ismerem a zenészt, de ez nagyon a helyén van.
Autentikus búcsú.
SystemError
@Nyírfa: Ez egy különálló szám, de mindketten ugyanazért küzdenek és mindketten a valós képet próbálják/próbálták átadni. Nem feketét vagy fehéret, hanem ami van igazából...
Nyírfa
@SystemError: Ezért volt, van akkora tekintélye Bogdán Lászlónak.
csak úgy....
engem az facsarint el borzalmasan,hogy egy sikeres ,értelmes embernek ,miért kell magyarországon idö elött eldobni magától az életet!?
Nyírfa
@csak úgy...: Horizont írta, hogy a barátai betegséget említettek. De ez nincs közhírré téve, nagy a csend. Ez a haláleset sokáig nyomasztani fog, egyelőre el is tolom magamtól, amennyire csak tudom, mert elfogadhatatlan. Ez a tagadás szakasza.
csak úgy....
@csak úgy...: búcsu levél nélkül nem köti föl magát senki ,-föleg nem a Bogdán Laci!
legott
Neki már jó.
Az igazi szabadság ebből a mocsokból, a halál.
Te félsz a haláltól, pedig nem kéne.
LauraEM99
Sziа! Látogаssa mеg а szexкlub oldalamat > www.lovexx.club
RuthBI75
Моst vеttem szехi fеhéгneműt.
Aкаrоm látni? Látоgasson еl a webhеlyгe -> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.