Sorra szólaltak meg közösségi oldalaikon a magyar zenészek, miután Majka elkezdte az egészet azzal, hogy ha nem lesz lazítás a járványügyi szabályokon, bajba kerülhet a magyar zeneipar.

Nagy Feró megvédte a kormányt a zúgolódó zenésztársaival szemben
Fotó: Facebook/Nagy Feró

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint ugyanis könnyen lehet, hogy augusztus 15. után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, sőt, akár olyanokat is megtilthatnak, amelyeket korábban újból engedélyeztek.

Majka szerint mintha speciálisan rájuk íródott volna ez a törvény. 

Ebben az országban tökéletesen működik az a kettős mérce, amit az elmúlt hetekben meg hónapokban láthattunk: van, akinek szabad tömegrendezvényt szerveznie, van, akinek meg nem. És ez felháborító szerintem – kezdte Majka, példaként hozva a több ezer ember részvételével lezajlott NB I-es focimeccseket, vagy egy zárt körű A38-as rendezvényt, amelyről azt mondta, úgy álltak az emberek egymás hegyén-hátán, mint a heringek

- dohogott a rapper. 

Nem ízlik a rendszer a TankcsapdánakPataky Attilának és a Magna Cum Laude-nak sem. Osztja ezt a véleményt a Hooligans és az Ocho Macho is.

Máshogy látja viszont Nagy Feró, a NER hű csodálója. A Beatrice frontembere – aki a napokban Mészáros Lőrincet is védelmébe vette - a Blikknek azt mondta, érti ugyan a zenésztársait, ám szerinte a haragjuk rossz célpontra irányul.

A vírus még nem mondta, hogy lehet bulikat tartani, az ugyanis nem szűnt meg. Szerintem ez az egész korlátozás nem rólunk szól, hanem a közönségről, hiszen mi, zenészek izolálni tudjuk magunkat a színpadon, de mi van akkor, ha egy tízezres tömegben akár csak 100 fertőzött is bulizik?

– tette fel a kérdést Nagy Feró, aki szerint a környező országokban tapasztalható második hullám elég figyelmeztetés kell legyen ahhoz, hogy igenis még van baj, és amíg nincs vakcina a koronavírus ellen, maradhat a helyzet.

Én eleve úgy készültem, hogy idén már nem lesz koncertünk itthon, mert nem tehetjük meg a közönséggel, hogy veszélynek tesszük ki őket

- mondta Feró.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Feró, ideje lenne alkotni is valamit! Legalább egy NER himnuszt, ha lehetne, de amolyan űrlap félét, ahol csak egy szót kell cserélni, ha megint fordul a kocka...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@human: Hát ha te mint fő szakértő ilyen tudós vagy miért rejted el ezt a mérhetetlen tudásod? Engen ugyan nem érdekel a fasiszta elmebajod de csak nyomjad hátha valaki meghallgat! :-)))))))
human
@Shikari: Érdekes vilgot élünk 10 éve. A komcsik komcsiznak, a fasiszták fasisztáznak :)
human
@Shikari: Miért nem vállalod fel, hogy fasiszta vagy? Azt hittem ti bátran és büszkén vállaljátok ezt.
Shikari
@human: Miért nem vállalod fel hogy liberálfasiszta vagy és magyargyűlölő? Fölösleges titkolnod mert nagyon látszik!
human
@Shikari: Mert nem vagyok magyargyűlölő. Téged sem gyűlöllek, csak nem érek egyet a világképeddel. Te viszont jól láthatóan gyűlölsz engem, mint magyart. Szóval te vagy itt a magyar gyűlölő. A liberálfasiszta fogalmat meg nem ismerem, de egy másik kommentben majd te elmagyarázod gondolom.
Shikari
@human: Te nem vagy magyar csak egy migráncs aki magyarellenes. Ha nem tudod mi a liberálfasiszta használj tükröt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.