A Nemzeti színpadán lesz látható.

Hamarosan visszatér Törőcsik Mari – a betegség sem tudta legyőzni – így láthatjuk legközelebb

A színészóriásról régen nem érkezett igazán jó hír, de most mindjárt több is. Rohamosan javul az állapota és az sem kizárt, hogy újra játszani fog.

Törőcsik Mari jó ideje csak szűkszavú nyilatkozatokat tett, hiszen nehezére esett a beszéd. Most azonban örömmel mesélte el a hot! magazinnak, hogy rohamosan javul az állapota és az sem kizárt, hogy láthatják még a nézők a Nemzeti Színház színpadán.

„Mindenkinek nagyon köszönöm, aki aggódik értem! Nagyon jól esik az emberek érdeklődése, kedvessége. Egyelőre még nem engedi az orvos, hogy színpadra álljak, de egyre jobb lesz az egészségi állapotom. Készülök Vissza a Nemzeti Színház színpadára. Még nem lépek ki a házból a vírus miatt, de valóban sokkal jobban vagyok. Könnyebben tudok beszélgetni, sokkal jobb a hangulatom is. Visszatért belém az életerő!”

- nyilatkozta a Kossuth-nagydíjas színésznő.

Forrás: hot!/Ripost

Kép: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Horizont: Ez egy régi fotó lehet, mert most sokkal soványabb, hiszen nem tudott enni -- nyelési nehézségei voltak/vannak --, a próbákhoz, az előadásokhoz viszont jó fizikai állapotban kell lennie. Aki hónapok óta nem hagyja el az otthonát, csak a kertjében pihenget, vagy éppen kórházban van, biztos, hogy az utcán az első 50 m-en belül szédülne, nem birna tovább menni... szegénynek már csak "akarata" van, de megtenni csak keveset bir... Szerintem az "tartja benne a lelket", hogy visszatér a szinpadra, ami ugye jó cél, hiszen igy mindent megtesz annak érdekében, hogy "visszanyerje" az egészségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.