Bors úgy tudja, a szépségkirály­nő volt az, aki hét év után besokallt, s kiadta a férje útját.

A szakítás mögött valószínűleg Fanni állhat, aki az elmúlt években különösen elszeparálódott a családjától. Két évvel ezelőtt tartott esküvőjük előtt nagy botrányt keltett a hír, amikor kiderült, hogy a gyönyörű modell nem beszél az édesanyjával és a nagyszüleivel, sőt, azok a szertartásra sem kaptak tőle meghívást.

Közzétette: Weisz Fanni – 2020. június 24., szerda

Fanni rendezni akarta a kapcsolatát a szeretteivel, ám úgy tudni, Péter nem volt nyitott erre. Sokan vannak, akiket viszont sokkolt a pár szakításának híre: például jó barátjuk, Aurelio Caversacciót, aki reméli, hogy Fanni döntése nem végleges.

Borzasztóan sajnálom, igazi hollywoodi álompárnak láttam őket. Szerintem a jóisten is egymásnak teremtette ezt a két embert, és még reménykedem, hogy ez nem végleges szakítás

– mondta a Borsnak Aurelio, aki még a TV2 A legbátrabb páros című kaland-realityjének forgatásai alatt kötött életre szóló barátságot Fannival és Péterrel.

„A szakításuk hírére azonnal írtam nekik. Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát. De tudom, milyen egy szakítás után, ilyenkor idő kell" – folytatta a valóságshow-hős, aki egyelőre nem tudja, mi volt a pár szakításának pontos oka.

Címlapkép: Facebook/Weisz Fanni

(borsonline.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A csillogás szar felszínes kapcsolatokról szól szinte mindig!
jesz
de kijalófasz az az aurélió, aki aggódik?
namihami
Félrelépett a barométerrel és az asszonyka rájött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.