Mindezt Sarka Kata árulta el Instagram oldalán.

Újra férjhez megy Rogán Cecília, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter volt felesége – derült ki Sarka Kata Instagram-oldaláról, aki szintén részt vett a lánybúcsún Az egykori politikusfeleség búcsúztatóján több fotó is készült – szúrta ki elsőnek a hvg.hu.

Rogán-Gaál Cecília Instagramján májusban jelent meg az első közös kép, amelyen felismerhetően szerepel a jövendőbeli férj, a férfi nevét ugyanakkor nem hozta nyilvánosságra Rogán-Gaál. A 24.hu hozzáteszi, a vőlegény minden bizonnyal Szendrei Dániel teniszedző lesz.

Rogán Antal és volt felesége tavaly novemberben jelentették be, hogy elválnak. A 24.hu akkori információja szerint a pár már októberben szakított. A miniszter röviddel az önkormányzati választás után ki is költözött abból a Felhő utcai luxusingatlanból, amelyet csak néhány hónappal korábban foglalt el a család.

Forrás: HVG, 24.hu

Címlapkép: Instagram 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Horizont: Kora és anyagi helyzete már indokoltá teszi, hogy legyen egy saját golddiggere, mint Andy Vajnának vagy Matolcsinak vagy Hende Csabának.
Sámannus
@csipetke:A maffia mindent visz. Még a Tóni gatyáját is.
advocat
Erre a hírre vártunk!
Hogy nyugdíjasok éhezhetnek, nő a munkanélküliek száma? Boldog (vagy hülye) ország lennénk?
namihami
Elvégre egyenjogúság van. Ki mondja, hogy csak női ""aranyásók"" lehetnek. Íme, itt a férfiváltozat is. Ez is kimosta magának...
simmering73
Lánybúcsút a lányok tartanak. De egy leharcolt csatakanca?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.