Sebestyén Balázs kiakadt.

Az RTL Klub híradójában számoltak be arról, hogy egy idős házaspár rossz helyen hajtott fel az M4-es autópályára Gyömrőnél és szemben haladtak a forgalommal. A gyorsforgalmi úton aztán két autós megállította őket, segítettek visszafordítani az eltévedt párt, akik egyébként Debrecenbe próbáltak eljutni.

Ez volt a ma reggeli Balázsék rádióműsor egyik témája, ahol Sebestyén Balázs elég sarkalatos véleményt fogalmazott meg a témában.

Hú de tudok az ilyenre haragudni! A háziorvost is megbüntetném, börtönbe zárnám, a csávótól elvenném a jogosítványt, a mamának kötelező házikarantén egy évig, senki sehova. Felderíteném a háziorvosát és azonnal kettő év letöltendőre ítélném őt is, mint a huzat. Elmennek a háziorovosok a fenébe, akik ötezer forintért átengedik, az összes rohadjon meg. Bemegy a papa 68 évesen mankóval, járni nem tud, a zöldségesig nem engednéd le, aztán a háziorvos ötezer forintért azt mondja, vezessen. Aztán kienged egy gyilkost az útra, aki majd megöl valakit. Legjobb esetben saját magát. Ezt nehezen tolerálom. Egy bizonyos kor felett mindenkitől elvenném a jogosítványt. Ez ritmus, ez dinamika, tempóérzék, egyszerűen hülyülünk, ahogy öregszünk. Elfogynak a reflexek, máshogy ismered fel a veszélyt, nem veszed észre, ha hülye vagy. Menjél vonattal. Ezek a legönérzetesebbek: nekik ne mondja meg senki, hogy tudnak-e vezetni, nem öregek.

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
"Ez ritmus, ez dinamika, tempóérzék, egyszerűen hülyülünk, ahogy öregszünk."
Nyálas kis szófosógép,ez nálad nem lineáris,hanem exponenciális folyamat.D
Hová lesz a világ ha ilyen niemandok mondhatják meg a tutit?
Ui:- miért nem nyekeregtél,amikor Lölő ellenlábasát egy 84 éves osztrák / azóta sem tudni mi lett vele/ öregúr halálra gázolta?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Jó orbányi fogás, olyat ütni aki nem védi magát.
Gazella
Ad egy nem korfüggő. Ad 2 valóban ne adjon olyan idősnek jogosítvány hosszabbítás az orvos aki már nem alkalmas vezetésre. De itt csakis kizárólag rosszul mérte fel a helyes írányt. Hány de hány soför megy kórbe többször a kettős körforgalomban mert nem jó sávban ment...
Ad 3 rengeteg "ki vagyok ha nem én" tipusu kisfiúk plussz kislányok még veszélyesebben vezetnek.
advocat
Drága Jó Balázsom!
Nem facebukozom, marad ez a megoldás.
Tehát, ha kifogásod van az idős vezetőkkel szemben, az egy dolog. De mit teszel azokkal akik részegen, drogosan hajtanak fel az útra, és még be sincsenek kötve - mint a fényképen látni vélem a G merdzsódba (?) sem vagy bekötve, bár a látásom romlok, mert már egy fél dioptriás szemüveggel vezetek, lássak csak jól, mondta - ingyen - a háziorvosom. És lőn. Látok.
Szóval, ha ha levezetek pl.:Albániáig több, mint 1000 kilométert, úgy egyben. A német "Autobahnon" is járogatok, ahol ugyebár lehet menni. Ja! 75 éves vagyok, amit remélem hasonlóan, jó egészségben megérsz. Csak mielőtt leírsz valamit, gondolkozz! Is.
RuthBI75
Szia! Kéгjüк, szavazzоn az oldalаmоn található егоtikus кéреimért -> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
jesz
Ha pocsolyarészegen lehet kerékpározni, akkor mi a probléma?

Ez a fasz mit szólt ahhoz, amikor egy kisfiú kitépte a kezét az anyja kezéből, és egy autó elé rohant? Az autót történetesen egy idős ember vezette, aki sokkott kapott a látványtól. Mindjárt neki is ugrott az alja sajtó, hogy minek az ilyennek jogsi, meg biztos tajrészeg volt, és az autója is bontószökevény...meg is hurcolták az öreget rendesen, hogy megfeleljenek az ilyen balázs féle szarcsimbók hatásvadász dumájának...

Aztán kiderült, hogy az autó idős vezetőjének tökéletes a reflexe, a megengedett sebességtől jóval kevesebbel haladt, az autója hibátlan műszaki állapotban volt, nem fogyasztott alkoholt, és nem szedett olyan gyógyszert, ami befolyásolná a vezetésben...amúgy zöld jelzésen haladt keresztül...
Az eset miatt elúszott az idős házaspár külföldi nyaralása, a kárt természetesen senki nem akarta megfizetni...

Az idős ember azóta nem vezet, báralkalmas rá(ötezerért)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.