Szakértők szerint a párok között kialakuló konfliktushelyzeteket két csoportra, feloldható és feloldhatatlan típusúakra bonthatjuk. Feloldható problémáknak azokat tekintjük, amelyeknél van lehetőség egy kölcsönös kompromisszum meghozatalára. Ezek a szituációk igényelnek némi energiaráfordítást és rugalmas hozzáállást mindkét fél részéről. A feloldhatatlan konfliktusok viszont alapvetően a két személyiség különbözőségén alapszanak, ezért itt teljesen más hozzáállásra van szükség. Ilyen helyzetekben nem dobhatsz be csak úgy megoldási lehetőségeket, és nem igazán lehet egyezségre sem jutni, hiszen akkor sérülne az egyikőtök, vagy mindkettőtök személyes érdeke. Ezért ahelyett, hogy mindketten elvárnátok a saját szükségleteitek teljesülését, jobb, ha előbb meghallgatjátok egymást, és kölcsönösen felismeritek, hogy melyek a másik érzékeny pontjai. A következő 5 dolgot kell megtenned, hogy kezelni tudd a feloldhatatlan párkapcsolati problémákat. A folytatást keresd a...

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: HabosTünde
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy hogyan kezeld a kapcsolati gondjaidat? Egyszerű...
Pont úgy, ahogy arra már egy komondoros magyar úr vagy egy snájdig magyar katonatiszt (is) példát mutatott. Olyan fideszesen. Fehér, keresztény, de főleg hetero hozzáállással.
Nyugi, az orbáni igazságszolgáltatásnak úgyis ez az etalon. ""Félneteknemkelljólesz..."""
RuthBI75
А helуi аnyuкáкnаk anоnim szexгe vаn szüкségük!
Csак üzenet, és кéгje meg, hogy bаszd mеg!
-----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.