A májat legtöbben csak egy-két módon készítik el, pedig ennél jóval sokoldalúbb alapanyag. 10 recept következik, egyik finomabb, mint a másik! Melyik kerül jövő héten az asztalra?  Fürjleves májas töltelékkel  A levessel együtt elkészül a májból és szívből összeállított töltike is.  Zöldségleves májgaluskával  És még egy leves: a klasszikus májgaluska mindig jó választás egy zöldséglevesbe. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.