Az orvostudomány mai állása szerint apró segítségekkel lehet javítani a potenciaproblémákon, a hangzatos méretnövekedés-ígéretek azonban teljesen kizártak. Ismét veszélyes és illegálisan árult, Kínából származó potencianövelőt vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Ha Önök is rendeltek DEVIL STAR étrend-kiegészítőt, akkor semmiképp se fogyasszák el, mivel olyan anyagok is találhatóak benne, amelyek keringési vagy idegrendszeri […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@division: Ezek szerint nem hat a szer. Sebaj. Légy büszke arra gyökerem, hogy kis pöccsel is nagy fasz vagy.
namihami
@division: Talált---elsüllyedt? Melyik? A méret vagy a párttagság?
(és ezt @simmering73: 06.36:: is észrevette?)
division
@namihami: Tudod nem értem, minek ebbe is belekeverni a Fideszt. Ez már nagyon fóbia.
division
@simmering73: Van 5 gyerekem, megalapozott jövővel, és a max. vitamin a D3 amit rendszeresen szedek. Neked jól működik még? Szegény apám 5 éve halt meg 76 évesen, egy 16 éves kislányt hagyva apa nélkül sajnos, nálunk nincsenek ilyen szerekre szükség. Neked egyébként biztosan nem kell efféle szer szintén, mert a végén még nagyobb fasz leszel, mint amilyen most vagy. Ellenzéki sajátosság, hogy mindenkibe belerúgtok egyet, aki nem az? Csak mert nem vittétek semmire, egy nullák maradtatok egész életetekben? Undorító amit műveltek, de megérdemlitek a sorsotokat.
simmering73
@division: Jaj. Kifakadtál mint a gennyzacsi. Meg egy kicsit frusztráltnak is tünsz. Ezek szerint aprócska. Sebaj. Lehet a D3 zsugorítja a pöcsödet (meg az agyadat) is.
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/07/28/350fideszes_agyatlan.jpg
division
@simmering73: Szeretnéd te, ha csak negyed annyi ész lenne a fejedben mint nekem, akkor nem itt kellene folyton gyűlölködnöd idős korodban, meg másokat vegzálnod. Pont olyan vagy, mint Eladott Ország, két megkeseredett vén hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.