Tényleg ennyire buták, vagy csak majd ezzel fognak dicsekedni, ha végre Orbánék mennek a lecsóba Ókovács Szilveszter írása az Origónak. Ókovács szerint az Opera - 145. levél Édes Néném, megkaptam kedves levelét, amely szegény – jobb sorsra érdemes, amúgy történettudomány-kandidátusi címmel bíró – Boris Johnson brit miniszterelnök mennyasszonyának felhorgadása nyomán keletkezett. Micsoda szép ív: így jutott el hát a thaiföldi majmok védelmének riasztóan hibbant elképzelése a Downing Street 10. falai közül kedves és befolyásolható nyugdíjasokig.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nocsak, az opera-direktor is óvatoskodik

persze nem tudom, hogy a többi nagytucatnyi mocskolódása mellett ezt majd még beveszi-e valaki

Bár a sorozat címe „Ókovács szerint az Opera - 145. levél”, azonban ezek a pamflettekre a sokkal jellemzőbb „Ókovács Szilveszter írása az Origónak”, így is úgy is.
Már az sem piskóta, hogy „Boris Johnson brit miniszterelnök mennyasszonyának felhorgadása” téma megjelölés is buta bunkóságát okadatolja. Hogy fel-e azt nem tudom, de az biztos, hogy az a te gerinced, ami horgadni szokott!
A téma látszólag a „kókuszpiszkáló makákókat védelmező” mozgalom lejáratása, de inkább egy újabb hűségnyilatkozat. Azonban némi stichhel.
„Ma nem azt a világot éljük, ahol, mondjuk, az olvasás, a közművelődés, a színházi kultúra vagy akár az épített örökség védelme szerencsés jelmondata lenne egy-egy start upoló oldalkocsi-celebnek, vagy akár magának a motoron ülő közjogi méltóságnak.”. Nos az a gyanúm, hogy még a legádázabb fityesznyiknek sem ellenzéki ugrik be a fenti definiciókról.
Igaz utána egy kevésbé – de a felmerülés maga is pikáns – benyalós gondolattal: „Ma a környezet védelme a trendi, és nem azért mondom, de pl. Áder János tiszta víz iránti elkötelezettségét pont nem értem ide, mert egyrész ez hatalmas és mindenkit érintő probléma, másfelől pedig módot ad arra, hogy sok más rész-témát lehessen levezetni belőle, tehát hasznos. ”!
Persze az biztos, hogy ahogy a kádári celebek tették ő ezt fogja lobogtatni a távozók után! =))
DonnaOI80
Szeгetnél аlкalmi szexеt?
А рuncijom az Ön rendеlkеzéséгe áll!
Itt megtаlálja prоfilоmаt telеfоnszámmаl --> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.