A klasszikus vékony, „tekerhető” palacsinta az egyik legjobban variálható alaprecept. Készíthetjük édesen vagy sósan, tölthetjük, rakhatjuk, csúsztathatjuk, hogy csak a legismertebbeket említsük. És persze vegyük figyelembe az évszakokat is! Amíg télen annyira jól tud esni néhány almás-fahéjas palacsinta, addig a nyárnak is megvannak a maga palacsinta ízei. 6 tuti befutót hoztunk. Karibi hangulatban Ha meghalljuk, […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok