Nem vette olyan mókásra a figurát, mint Bödőcs, de világos az üzenet.

Vitray Tamás is elmondta véleményét az Index-üggyel kapcsolatban
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

A HVG-nek adott interjút Vitray Tamás, legendás tévériporter, szóba kerültek az Indexszel kapcsolatos történések is.

Vitray azt mondta,

olyan választ adtak a történtekre, amely feléleszti a reményt, hogy létezik a médiában szolidaritás, kollegialitás. Ennek most abban kellene megmutatkoznia, hogy az eltávozott gárda fórumhoz jut

- fogalmazott.

Az interjú során felelevenítették, hogy Vitray 2000-ben nem állt bele egy interjúsorozatba, amelyet ő készíthetett volna Orbán Viktorral, noha kifejezetten rokonszenvesnek és közvetlennek találta Orbánt.

Személytől függetlenül minden ilyen kormányfői interjúhoz csak mikrofonállvány lehetett a riporter

– mondta a veterán tévés.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Azért ez tényleg megható, hogy ilyen nagy emberek támogatják ezt az ügyet. Nem akarom rájuk tenni a felelősséget, de bizony az index szerkesztőségén hatalmas lehet már a nyomás... A sajtószabadság és objektív tájékozódás a tét és nem csak egy ellenzékinek vélt hang. Szerintem az index amúgy nem ellenzéki... Mindig is hírt adtak mindenről. Az tény, hogy a diktatúrákat jellegüknél fogva nem támogatták soha. Így Orbán számára nyilván ellenséget jelentenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@justhpeter: Azt hiszem szövegértelmezési problémáid vannak, ha Vitrayval kapcsolatos megjegyzésemből neked csak a sámli jött le!
Pegero
@SystemError: Hajlandó vagyok optimista lenni és ezért feltételezem, hogy nem valami tudatmódosító hatására írsz ilyen baromságokat, hanem alapból vagy ekkora bunkó!
SystemError
@Pegero: Nem gondoltam, hogy az lesz a válasz, hogy de így van...:) Ma is hajnalban g vagy, ahogy szoktál? :)Tudod én az eleje óta itt vagyok, 10 éve. Nézem Verőce elúnt szarját is és többiek kis felvett viselkedés mintáját, szerepét..Egy idő után baromi levágós..Én is éltem blogokbóll. Nem könnyű az egyedi tartalom generálás...:) Hagyjuk, persze, persze...blablabla te se ess ki a szerepből
Pegero
@SystemError: Magunk közt szólva, ki nem szarja le, hogy te mit gondolsz?!
A 10 éves hűségdíjat pedig ne tőlem várd, hanem a Propeller szerkesztőség ajtaján kopogtass!
SystemError
@Pegero: Én mondtam, hogy nem szarom le a fal szövegedet... Úgy is megbeszélítek bent:)
Csizmás Kond
Az indexesekkel most az a nagy helyzet, hogy ha nem egy tényleg független valamihez állnak be, ami ma szinte lehetetlen, akkor oda a becsületük... balra nem hiszem hogy húznának mert épp ezzel a lépésükkel magyarázták el hogy oda nem, jobbra meg nincs értelme...szóval vagy maguknak alakítanak ki valamit vagy eladják a bőrüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.