Nem vette olyan mókásra a figurát, mint Bödőcs, de világos az üzenet.

Vitray Tamás is elmondta véleményét az Index-üggyel kapcsolatban
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

A HVG-nek adott interjút Vitray Tamás, legendás tévériporter, szóba kerültek az Indexszel kapcsolatos történések is.

Vitray azt mondta,

olyan választ adtak a történtekre, amely feléleszti a reményt, hogy létezik a médiában szolidaritás, kollegialitás. Ennek most abban kellene megmutatkoznia, hogy az eltávozott gárda fórumhoz jut

- fogalmazott.

Az interjú során felelevenítették, hogy Vitray 2000-ben nem állt bele egy interjúsorozatba, amelyet ő készíthetett volna Orbán Viktorral, noha kifejezetten rokonszenvesnek és közvetlennek találta Orbánt.

Személytől függetlenül minden ilyen kormányfői interjúhoz csak mikrofonállvány lehetett a riporter

– mondta a veterán tévés.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Azért ez tényleg megható, hogy ilyen nagy emberek támogatják ezt az ügyet. Nem akarom rájuk tenni a felelősséget, de bizony az index szerkesztőségén hatalmas lehet már a nyomás... A sajtószabadság és objektív tájékozódás a tét és nem csak egy ellenzékinek vélt hang. Szerintem az index amúgy nem ellenzéki... Mindig is hírt adtak mindenről. Az tény, hogy a diktatúrákat jellegüknél fogva nem támogatták soha. Így Orbán számára nyilván ellenséget jelentenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Azért ez tényleg megható, hogy ilyen nagy emberek támogatják ezt az ügyet. Nem akarom rájuk tenni a felelősséget, de bizony az index szerkesztőségén hatalmas lehet már a nyomás... A sajtószabadság és objektív tájékozódás a tét és nem csak egy ellenzékinek vélt hang. Szerintem az index amúgy nem ellenzéki... Mindig is hírt adtak mindenről. Az tény, hogy a diktatúrákat jellegüknél fogva nem támogatták soha. Így Orbán számára nyilván ellenséget jelentenek.
SystemError
@Pegero: Te milyen "sámlinak" értékeled a tevékenységet, amit végzel...? :) Csak a te sámlid nem adottság, hanem te választottad kis nulla senkike
Nessy
@Pegero: Azzal a különbséggel, hogy Vitray interjút készített, kérdezett és felelet kapott a kérdésekre. Amire ő gondolt, az a zárt stúdióban egy "riporter", aki feltehet egy két előre leírt, egyeztetett kérdést, egyébként a riport alany szépen felolvassa a félórás leírt szöveget.
SystemError
@Pegero: Valóban nem tudtam, de ettől még egy gonosz tahó vagy! Bocs akkor tahó nem. Tudod pont ez buktat le sokszor, hogy jazz, kultúra, néha értelmes, öisszetett gondolatok is. Aztán meg jön a vadhajtásos, suttyó, hazudozós gonoszkodás. Nem igazán tudom ezt mindig a helyén kezelni, ha nem haragszol.
Nessy
@Pegero: Az tény, hogy sámlin állva interjúvolt meg egy sportolót, ha jól emlékszem. Tény, hogy nem volt magas! Viszont nagyon jó sport riporter volt. több nyelven beszélt, és intelligens, sokoldalú ember volt. Nagyon jó beszélgetős tv. műsorai voltak. Vele beszélgetett Dr.Béres a Béres cseppről, a Nakszol égés elleni gyógyszer feltalálója, és sokan mások.
Abban igazad lehet, hogy a pletykalapokat nem olvastam, így a kulisszatitkokat nm ismerem. :-))))
justhpeter
@Pegero: Sámlival mérni Vitrayt enyhén szólva pofátlanság egy olyan közegben, ahol a maiakhoz képest toronydarunak számít. De ha már belementél, legyen. Ha Vitray sámli, akkor a közszolgálatinak csúfolt Magyar Rádióban minek neveznéd Nagy Katalint ? Persze értem az összes nyelvi torzulásodat, hiszen az egész közeget átjárja ma ez a fajta minősítés, amikor egyes elemzők az országot jelenleg vezető unintelligens csürhét képesek "politikai elitnek" nevezni. Abban biztos vagyok, hogy ebben a környezetben - egy tartás nélküli világban - Vitray még hokedli sem szeretne lenni.
SystemError
@Pegero: Szerintem téged a másik oldalra kellett volna tenni a propi mesterséges felhasználói között, mert ez így elég ellentmondásos..:) Főleg az, ahogy ilyenkor újra bezárkózól az idióta kis szerepedbe. Ha akarnék én is egy ilyen kamu oldalt csinálni, akkor szerinted 3-4 felhasználó elég lenne? Természetesen több felhasználóval. Ennyivel már pörögne a blog és elég reklámbevétel is lenne szerinted? Persze csak elméletben. Amúgy ez szerintem gyakorlati oldalon is működne, csak ellenkezik a legtöbb online hirdetéskezelő írányelveivel, de melyik ügyeskedő magyart érdekli ez igaz.
Gyütt Mönt
@Lisa24: nahát, én meg kurvának néztelek, bocs.
SystemError
@Pegero: Nem gondoltam, hogy az lesz a válasz, hogy de így van...:) Ma is hajnalban g vagy, ahogy szoktál? :)Tudod én az eleje óta itt vagyok, 10 éve. Nézem Verőce elúnt szarját is és többiek kis felvett viselkedés mintáját, szerepét..Egy idő után baromi levágós..Én is éltem blogokbóll. Nem könnyű az egyedi tartalom generálás...:) Hagyjuk, persze, persze...blablabla te se ess ki a szerepből
SystemError
@Pegero: Én mondtam, hogy nem szarom le a fal szövegedet... Úgy is megbeszélítek bent:)
Csizmás Kond
Az indexesekkel most az a nagy helyzet, hogy ha nem egy tényleg független valamihez állnak be, ami ma szinte lehetetlen, akkor oda a becsületük... balra nem hiszem hogy húznának mert épp ezzel a lépésükkel magyarázták el hogy oda nem, jobbra meg nincs értelme...szóval vagy maguknak alakítanak ki valamit vagy eladják a bőrüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.