A reptéren tartóztatták fel Gábor Zsazsa özvegyét.

Szabadon mozgott Németországban, Svájcban, Ausztriában és Magyarországban, de az Egyesült Államokba visszatérve Frédéric von Anhalt herceg kéthetes hatósági karanténba került, méghozzá egy elfelejtett gyümölcs miatt.

Egy banán miatt került karanténba Gábor Zsazsa özvegye

Gábor Zsazsa özvegye a múlt héten járt Magyarországon, hogy teljesítse a néhai szupersztár utolsó kívánságát, hogy magyar földben nyugodhasson. A hamvak egyelőre még mindig az Egyesült Államokban vannak, és Anhalt nagyon szeretné, ha kedvese állami temetést kapna. Ez ügyben már Orbán Viktor miniszterelnökhöz is segítségért fordult. Az özvegy, miután elintézte európai ügyeit, hazatért Amerikába, ám ott nem várt problémába ütközött.

Már becsekkoltam a müncheni reptéren, de a gép indulása előtt egy banánt is vettem az Executice Lounge egyik büféjében. A kézi poggyászomba tettem azzal a szándékkal, hogy a repülőn kényelmesen elfogyasztom, de megfeledkeztem róla. Miután leszálltunk Los Angelesben, az ellenőrzésnél a keresőkutya megugatta a csomagomat, és úgy szétkaptak, mint a karácsonyi libát

– idézte fel Frédéric von Anhalt herceg, akinek ezzel még nem ért véget a kálváriája.

Tüzetesen átvizsgálták a táskáimat, alaposan ellenőrizték a papírjaimat, és azonnal úgy határoztak, hatósági karanténba kell vonulnom két hétre. Függetlenül attól, hogy milyen eredményt mutat a koronavírustesztem. Mindezt egyetlen banán miatt. Ha nem lett volna nálam, nem kontrolláltak volna

– magyarázta Anhalt.

Cikk- és címlapkép: AFP

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
fel?
az nem hir!
majd ha letartóztatyyják, az lessz a valami!
amugymeg:
citrom izübanán ♫♫♪♫
namihami
Állami temetést? Vajon mire fel? Netán az ország érdekében végrehajtott érdemei okán? Vagy a férjek számának sikeres szaporítása címén? A magyar ribancszakma hírnevének öregbítésében betöltött szerepe által?
(nem szoktam ilyeneket írni, de) Zsazsanyanya és férje---menjetek a 3,14csába. Vagy a ""fonnak"" is már csak neve van, vagyona nincs? És keres egy verebet, aki eltemetteti az asszonyt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.