Röviden foglalta össze véleményét a rapper.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be, hogy a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó hatályos szabályokat augusztus 15. után is fenntartják.

Majka közösségi oldalán reagált pár szóval a kormány döntésére. A rapper a Facebook-oldalán ezt írta:

Ez van! Off...

Forrás: Blikk

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Pálinkás Pál: A nem cigány, fehérgalléros bűnözők napi rendszerességgel rabolnak, és követik el anyagi, szellemi és sokszor biológiai halálunkat okozó tetteiket. Igaz, ez nem látványosan drámai, a haláltusák négy fal között zajlanak.
Mindazonáltal csak szólni kell Pintérnek, pity-paty., de legkésőbb két hét alatt rendet csinál.
Bár, a saját háza táján , adott esetben magával kellene kezdenie. Pedig, nem is cigány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: ...értem, értem. Nálam is így van. Hát még ha a bőrszín magyarázat az életformára. Ezért is vagyok most kérdőjelek között. De látom ebben is képes vagy szemet hunyni.
Málna
@Aki Én: Igen, képes vagyok...Akármiről is beszélsz.:-)
verőce21
@sokanvagyunk: Nem is lehet egybe összegyűjteni őket - inkább sokfelé hordani a választási csomagokat -, mert így biztosítják vidéken mindenütt a "rejtett tartalék" szavazatokat! :)
(A nyugati libsik pedig tanulják a fineszmódszert...)
Giovanni Alba
@Nyírfa: Lehet hogy kívülről fehér, de belül sötét (az olajszőke csendbiztosra gondolok). Ha már skatulyáznánk (tudom, nem teszed, utálod, de játsszunk egy kicsit) én abba a C skatulyába tenném. Hozza szinte az összes sztereotip jellemzőt.
Giovanni Alba
Egyáltalán nem tisztelt elvakultak, akik hangosan hirdetitek, hogy gettóba a cigányokkal, itt egy kis olvasnivaló :sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2020/03/16/cserdi-csoda-cigany-lecso-polgarmester/
Erős akarattal, hittel, szorgalommal sokkal többet és sokkal jobbat lehet elérni mint zsigeri gyűlölettel. El lehetne mélázni ezen, meg azon a minapi híren is, hogy miviktorunk az erkélyen jópofizott egy holland "jó fickóval", akinek pártja arra szólította fel az ottani polgárokat, hogy jelentsék fel az ott dolgozó kelet-európaiakat, mert haszonlesők, erőszakosak, munkakerülők. Igen, a magyarokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.