Röviden foglalta össze véleményét a rapper.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be, hogy a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó hatályos szabályokat augusztus 15. után is fenntartják.

Majka közösségi oldalán reagált pár szóval a kormány döntésére. A rapper a Facebook-oldalán ezt írta:

Ez van! Off...

Forrás: Blikk

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Pálinkás Pál: A nem cigány, fehérgalléros bűnözők napi rendszerességgel rabolnak, és követik el anyagi, szellemi és sokszor biológiai halálunkat okozó tetteiket. Igaz, ez nem látványosan drámai, a haláltusák négy fal között zajlanak.
Mindazonáltal csak szólni kell Pintérnek, pity-paty., de legkésőbb két hét alatt rendet csinál.
Bár, a saját háza táján , adott esetben magával kellene kezdenie. Pedig, nem is cigány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Majka, irány Las Vegas! Azt nyilatkoztad, hogy ott akartok letelepedni.
volvós
@Nyírfa: 20:54...ott tudtommal nem szeretik a cigányokat, főleg ha magyar dakoták...
Nyírfa
@volvós: Én itt sem szeretem ...a cigányozást. És nem csak azért, mert Bogdán László is az volt, mert Setét Lajos is az, és még sokan mások, akik megbecsülést érdemelnek. Számtalan példát tudnék mondani, volvós, hogy milyen skatulyákba tehetnénk be egymást, de úgy gondolom, neked is rosszul esne, ha megkapnád a magadét.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: "A helyiek és a rokonok elmondása szerint Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi szóváltást rendezzen egy másik társasággal. Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből – tudta meg a Blikk."
majd ha nem csinálnak ilyet napi rendszerességgel!!!
Levendula
@Nyírfa: Nem kellene összekeverni BOGDÁN LÁSZLÓ cserdi polgármestert és majoros majkát... Az előbbi tiszteletet érdemel, a másik...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: A nem cigány, fehérgalléros bűnözők napi rendszerességgel rabolnak, és követik el anyagi, szellemi és sokszor biológiai halálunkat okozó tetteiket. Igaz, ez nem látványosan drámai, a haláltusák négy fal között zajlanak.
Mindazonáltal csak szólni kell Pintérnek, pity-paty., de legkésőbb két hét alatt rendet csinál.
Bár, a saját háza táján , adott esetben magával kellene kezdenie. Pedig, nem is cigány.
Nyírfa
@Levendula: Értő olvasást kérek, nem zsigeri véleményt.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: a fehérgalléros bűnözés nem szép dolog...de attól nyugodtan sétálhatsz az utcán!!!a cigányok miatt egyre kevésbé!!!az erőszakos bűncselekmények zömét ők követik el...és ez az ami a lakósságot leginkább érinti!!! ha meg az ember ,önmagát védve szegregálná őket, akkor a libsi bíróság gyorsan pénzt ad nekik,hadd igyák el gyorsan.,...
jesz
friss hír, hogy az iskolai szegregáció miatt megítélt összeg kamatait is perelni fogják a kedvenc jogvédőik...mert túl sokáig húzza az Állam a megítélt összeg kifizetését, és ez hátrányosan érinti az adósokat...főleg az uzsorásoknak tartozókat...azok is követelik a busás kamatot.

Nincs lefutva még ez a történet...
Pálinkás Pál
@jesz: az ilyen jogvédőket a cigánysorra kéne költöztetni, aztán pár hónap múlva megkérdezni őket a tapasztalatokról!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Nem szép dolog a fehérgalléros bűnözés... Hát, tényleg nem szép. De, valóban biztonságban sétálgathatsz az utcán, akár van munkád, akár nincs, akár van mit enned, akár nincs, akár van cipő a lábadon, akár nincs. Csak azok az erőszakos cigányok, csak azok ne lennének, akiktől az a jó kis biztonságérzeted elmúlik séta közben.

Levendula is hivatkozik Bogdán Lászlóra, akárcsak én, bár, egészen más tartalommal tettük. Most újból őt említem példaként, követendő példaként.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Értelek...tehát ha egy milliós populációból van két -három normális...akkor azok alapján ítéld meg őket,...nem mondom,elég fura logikád van..vagy itt már nem játszik a "demokrácia"?? hogy a többség "szava" a döntő!!! és bizony a cigók többsége nem Boggán László!!! valamelyik cigó felvetette...a cigány autonóm területet...tudod én benne lennék,adni nekik két megyét...aztán hermetikusan lezárni,se ki-se be...kíváncsi lennék hány hét alatt kezdene fogyatkozni erősen ez a parazita népség??!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Mi értelme van a dialógnak, ha valójában nem figyelünk a partner mondanivalójára, csak hajtogatjuk a magunk vélt-valós igazságát?
Szerinted miért Bogdán Lászlóval példálózom? Ha gondolkozol rajta, és megérted, akkor nem az én logikámban fogod megtalálni a hibát.
verőce21
A cigányoktól hamarosan az utcára nem mernek kimenni az emberek az országban!
Szegregálni szükséges őket két északi megyében, mert terrorizálni fogják így az egész országot! Nem szabad tekintettel lenni semmilyen "rendes" cigányra sem. Lágerbe kell zárni őket, ne szennyezzék máshol még a levegőt sem.
sokanvagyunk
@verőce21: Mintha nem ezzel a szöveggel hanem 1-2 kilós ajándékcsomagokkal járnának kampányolni hozzájuk a kétharmadért.
Málna
@Pálinkás Pál: Ez a hermetikus lezárás nekem is régi vágyam. Nem sajnálnék én sem egy nagyobb területet tőlük.
Eladott Ország
@volvós: tegnap, 22: 16 ♦ Az öreg dakota
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n_3.jpg
Magas lóról, a törpe is lefelé néz. A porrá zúzott medvehere akkor tesz igazán gyorssá, ha a medve még él. Vak lóval ne vágtass a fák közé.
www.instagram.com/p/kUZGTaBcFe/
Málna
@Levendula: ...a másik is tiszteletet érdemel azért, amit elért.
Aki Én
@verőce21: @Málna: Ehhez a szélsőséges véleményetekhez mit szól a gazdátok? Úgy tűnik ti egy kalap alá veszitek a romákat. Most akkor hogy van ez?
Pálinkás Pál
@Aki Én: Orbánt is nyugodtan el kéne zárni velük!!!
Málna
@Aki Én: Ez úgy van, hogy nálam a roma már elsődlegesen nem bőrszínt, hanem életformát jelent. Érted?
Aki Én
@Málna: ...értem, értem. Nálam is így van. Hát még ha a bőrszín magyarázat az életformára. Ezért is vagyok most kérdőjelek között. De látom ebben is képes vagy szemet hunyni.
Málna
@Aki Én: Igen, képes vagyok...Akármiről is beszélsz.:-)
verőce21
@sokanvagyunk: Nem is lehet egybe összegyűjteni őket - inkább sokfelé hordani a választási csomagokat -, mert így biztosítják vidéken mindenütt a "rejtett tartalék" szavazatokat! :)
(A nyugati libsik pedig tanulják a fineszmódszert...)
Giovanni Alba
@Nyírfa: Lehet hogy kívülről fehér, de belül sötét (az olajszőke csendbiztosra gondolok). Ha már skatulyáznánk (tudom, nem teszed, utálod, de játsszunk egy kicsit) én abba a C skatulyába tenném. Hozza szinte az összes sztereotip jellemzőt.
Giovanni Alba
Egyáltalán nem tisztelt elvakultak, akik hangosan hirdetitek, hogy gettóba a cigányokkal, itt egy kis olvasnivaló :sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2020/03/16/cserdi-csoda-cigany-lecso-polgarmester/
Erős akarattal, hittel, szorgalommal sokkal többet és sokkal jobbat lehet elérni mint zsigeri gyűlölettel. El lehetne mélázni ezen, meg azon a minapi híren is, hogy miviktorunk az erkélyen jópofizott egy holland "jó fickóval", akinek pártja arra szólította fel az ottani polgárokat, hogy jelentsék fel az ott dolgozó kelet-európaiakat, mert haszonlesők, erőszakosak, munkakerülők. Igen, a magyarokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.