Kulcsár Edina Instagram-bejegyzésében osztotta meg történetet azokkal, akik esetleg még nem hallottak róla – szúrta ki a Blikk.

A 29 éves modell posztjában szót ejtett a szépségversenyen való szerepléséről, majd írt lelki gondjairól és a Csutival való kapcsolatáról is.

"A legújabban csatlakozott személyektől azt gondolom, hogy nem elvárható, hogy tudják, ki vagyok. És hogy ki is vagyok? Senki! Csak egy ugyanolyan ember, mint bárki más. Korábban szerencsét próbáltam egy szépségversenyen, amivel az volt a célom, hogy külföldi viszonylatban próbára tegyem magam. Szerettem volna világot járni, hogy belelássak a különféle kultúrába és az esetleges ,,szépséggel”,amivel mindig is biztattak engem, segíteni tudjak másoknak. Ha az csak egy mosoly, vagy egy ölelés, akkor azzal" – írta posztjában Edina.

Nem a szépséggel, hanem a belső szépséggel szerettem volna kitűnni, ugyanis erre helyezik a legnagyobb hangsúlyt a külföldi versenyen

"Alapvetően egy olyan lánynak tartom magam, aki megmaradt ugyanolyannak aki volt, de ettől függetlenül nagyon büszke vagyok az elért eredményemre" – folytatta Edina.

Néhány mondat erejéig a celebek világának nehézségeiről is szót ejtett:

Nagyon féltem, hogy mit fogok kezdeni magammal ebben a világban! A 'celeb világban'. Nem tartottam magamat idevalónak, sőt. Még most sem, de nagyon jó az alkalmazkodó képességem.

Csutiról pedig ezt írta:

A szépségversenyek 2014-ben voltak. Aztán 2015-2016-ban nagyon mélyen voltam. Lelki gondokkal küzdöttem, majd egy régi barátságból szerelem lett.

Hozzátette:

Természetesen az évek alatt nem unatkoztunk, ugyanis több vállalkozást is létrehoztunk együtt a férjemmel, amik a mai napig hála Istennek, nagyon szépen működnek és egyben fejlődnek is

A teljes bejegyzést ITT olvashatja el.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.