Egészen a Kopaszi-gátig érhet a budai fonódó villamoshálózat: a Szent Gellért tértől a rakpart mellett az Infoparkon át hosszabbíthatják meg a pályát. Már készülhetnek a tervek, 1,5 éven belül pedig kiderül, hogy futhat az új vonal.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Dávidka már megint fonogatná

semmi kétség a siker igencsak véleményes

Mottó:
Azt is mondhatnók, hogy a derék ember korunk Klotho-ja,
de mint tudjuk az egyike „A három Hórának, akik a
rendet őrzik mind a természetben, mind az erkölcsi világban”

Azt írja az újság, hogy „A kormány csütörtökön jelentette meg a 1460/2020. számú határozatát, amelyben központi költségvetési forrást rendel a budai fonódó villamos II. ütemének tervezéséhez”.
A dologról maga a derék újra a főváros tönkretételén munkálkodó, nem rokon rokony számolt be. S igencsak elgondolkodtató beköszönéssel: „Kevés dologra vagyok büszkébb a BKK-ban 2010-től végzett munkánkból, mint a Budai fonódó villamoshálózat létrehozására”!
Igaz hozzátette „mely rengeteg vita és kételkedés ellenére valósult meg”! Ami persze úgy értendő, hogy – s erre ha akar büszke is lehet – minden józan érvet és rációt félretéve és mindenkin átgázolva erőltették rá a város közlekedésére.
Nekem valahogy a klasszikus vicc ugrik be; az egyik kérdés a jereváni rádióhoz sorozatból:
Lehetne-e szocializmust építeni Svájcban?
Miért ne? De minek!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.