Mit szólnál hozzá, ha sötétedés után az íróasztalodnál kortyolgatott kávédból arra néznél fel, hogy egy vadidegen áll a nappalid közepén? Mit lehet ilyenkor tenni vagy mondani? És vajon mit keres ott? Igaz történettel készültünk!

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy többszörösen mellé ment story

ami egyébként felvet egy érdekes kérdést is

Az index.hu által támogatott blog-térben megjelent „Idegen áll a nappalimban!” című bejegyzés arról szól, hogy – túl az összeesküvés elméleteken – valaki tévedésből ment be egy lakásba. Majd ennek kapcsán a zárjuk-e a lakásajtót témához jutott ki.
Nos már az indítás is sántít: lévén, hogy a tévedést elve kizárta, pedig aki lakott már elsőgenerációs panelban az tudja, hogy nem kell mólésnak lenni a lépcsőház vagy az emelet eltévesztéséhez.
Ami pedig a másik kérdést illeti „a mai világban valaki nem zárja a lakás ajtaját ”, az már izgalmasabb. Ugyanis felvet egy fontos kérdést: benne hagyjuk-e a kulcsot? Ami pedig azt, hogy jó-e akadályozni a bejutász vészhelyzet esetén.
Ha meg kivesszük? Erre egy saját anekdota a 70-es évekből. A barátom R4-esével (na jó tegyük hozzá Algerban akkoriban minden második autó az volt) mentünk vásárolni. A feleségem visszaküldött valamiért és meglepve tapasztaltam, hogy a kulccsal kinyitott autóban idegen dolgok vannak!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.