A nemzeti kultúra "svájci bicskája", Demeter Szilárd, ezúttal a könnyűzenéért felelős miniszteri biztosi szerepkörében beszélgetett M. Kiss Csabával. Az állam ad most 5 később minden bizonnyal legalább 25 milliárd forintot a popzene megújítására, de tulajdonképpen mikortól és mire is fogják ezt felhasználni? A legfőbb kérdés azonban: zsebre teszi-e a kultúra ezen területét is a Fidesz?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez a "megveszekedett orbánista" fasiszta beütéssel- takarodjon haza a szülőföldjére, és ottan csináljon "könnyűzenét"- nekünk még itt vannak a "nagy generáció" Presser, Bródy, Szörényi, Koncz Zsuzsa meg a többiek. Nem kérünk ennek a migránsnak a "kultúrájából". Go Home!
RonaGyuri
Akár az aláírása is lehetne

A derék Sziszi – kultur-kampfos – a fizetős hvg-ben

Már az sem piskóta, hogy a „"Csak tehetségtelenek és hasznos idióták csinálják ezt a színpadról" – Demeter Szilárd a HVG Teraszon” cíkkben a címbéli mentalitás vonul végig, azonban van egy még ennél is keményebb dolgot fogalmazott meg a nemzeti kultúra svájci bicskája!
„A zenészeket nem akarják politikailag befolyásolni, állítja Demeter. Szerinte az önszabályozó mechanizmusokkal úgyis kihullik, aki "az aktuálpolitikai mocsárba" belemegy. Azt viszont egyértelműen kontraproduktívnak látja, ha valaki "mikrofonból tolja az állam ellen". ” – írja. Ami túl az aktúálpolitikai hablatyon és hazugságon egyértelmű buta és főleg műveletlen megjegyzés. Főleg annak fényében, hogy ő maga is valami zenészféle, s akár tudhatná is, hogy az elmólt fél évszázadban, vagy még többen a popzenét egyértelműen a lázadó – és ráadásul nem csak a kormányok, de konkrétan az állam ellen - ifjúság határozta meg! Nos ami azt illeti egy biztos sem így sem úgy nem volt kontraproduktív!!! =))
lampa laz
belőled csinált tehetségtelen és hasznos idiótát orbán
RonaGyuri
@lampa laz: tévedsz nem kellett, ő ilyen volt, s ezért választatott!!! =))
lampa laz
@RonaGyuri: Igazad van, mert ő maga mondta, h ezerszazalékos orbánhívő. Gyűlölöm őket orbánnal együtt, h a határontúlról hozza a nyakunkra ezeket a seggnyaló dögöket.
Clavigo
Én látom,ezen a román bevándorló csicskáson,,,hogy ért a magyar könnyűzenéhez.. 20- 25 mrd- ért ,,én is értenék mindenhez,,,,ami kilökődik a Telefingott Búvárruha agyából...
kereső
Ez a "megveszekedett orbánista" fasiszta beütéssel- takarodjon haza a szülőföldjére, és ottan csináljon "könnyűzenét"- nekünk még itt vannak a "nagy generáció" Presser, Bródy, Szörényi, Koncz Zsuzsa meg a többiek. Nem kérünk ennek a migránsnak a "kultúrájából". Go Home!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.