Rátalált a szerelem Kutai Kingára. Az egykori ValóVilág-szereplő Huszty Dániel labdarúgó oldalán találta meg a boldogságot.

Huszty Dánielt az ex-villalakó Kinga egy buliban ismerte meg, ezt követően kevesebb mint egy hónap után összeköltöztek. Kinga nagyon boldog, hogy párja a kisfiával, Benivel is jól kijön.

Közzétette: Kinga Kutai – 2016. december 14., szerda

„Eddig nem igazán voltam szerencsés a párkapcsolatok terén, nem sodort olyan férfit az utamba az élet, aki mellett igazán boldog, kiegyensúlyozott lettem volna.

Az új szerelem villámcsapásként érkezett az életembe, pont akkor, amikor nem kerestem senkit és nem is számítottam arra, hogy megismerkedek valakivel"

– mesélte a Blikknek Kinga.

Címlapkép: Facebook/Kinga Kutai

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Végre talált valakit a rosszlanyok.hu-n
volvós
Ez a focista kölök kifogta az aranyásót...lehet hogy a csapattagok mind (luk)sógorok, ki tudja
VV Kinga nagyméretű, igy beleférhet mind a 11 játékos és a cserepad is...egyszerre ( is )
namihami
Szegény szerelem, mennyit küszködhetett, milyen sok energiát feccölhetett a dologba, mire rátalált erre a szegény, a világtól visszavonult, szűzies életet élő introvertált lányra.
Vajon milyen hosszan kellett a szerelemnek agitálnia ezt a magábaforduló kis védtelen teremtést, mire összejött neki a lobogás? Meg kellett győznie a szerelemnek, hogy vége a magánynak és végre jöhet a nagy boldogság, bezárkózott életébe berobbanhat az első szerelem mámoros érzése...
simmering73
Pontosabban: megtalálta az átmeneti boldogságot. Ezek az irtózatos nagy szerelmek csak gyufalángok a celebek életében. A luksógorság, na az már nagy divat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.