Eredeti formájában nem, de más lehetőségeket kihasználva megtartják Debrecen egyik legnagyobb nyári programját, a Campus Fesztivált. A hagyományok szerint a Nagyerdőben megrendezett esemény négy napján a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadóit vonultatják fel úgy, hogy a koncerteket a stadionban rendezik meg, méghozzá szigorú ültetési rend mellett.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg más fábúl faragtattak

„megtartják Debrecenben a Campus Fesztivált”, pontosabban ezt bezzeg megtartják

Miközben a – lehet még túl korai, meg azért az adatok sem nyilvánosak – ártunk és qurmányunk a saját nagyszerűségét ünnepli, a vírus felett aratott győzelemre hivatkozva meglehetősen fura módon viszonyulnak a saját rendelkezéseihez.
Rendre olvashatjuk az elmaradt és elmaradandó rendezvényekről, na meg a kivételekről. Igen meglehetősen érdekes kép alakul ki, ha vizslatjuk, hogy vajh milyen momentumok alapján tesznek kivételt.
Persze ez sem újdonság, hiszen az első menet legdurvább idején Őfenesége maszk nélkül páváskodott, pl. a kínai barátaival kötött üzletek kapcsán, meg a külgarázda itt meg ott (incl. focimeccsen a kölkével, meg a diplomata útleveles csodacsatárral) és közben a közembereket büntették, vagy csak nem engedték be tök üres boltokba.
Ahogy egykor mondották volt (aktualizálva): a NER társakat más fából faragták, így rájuk más emberi, isteni és természeti törvények érvényesek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.