Ismét egymásnak üzenget a volt pár.

Berki Krisztián: a volt feleségemmel együtt árusítottuk ki a lányunkat

Berki Krisztián azt hangoztatja, hogy volt párjával, Hódi Pamelával együtt adták el kislányukat a médának – az édesanya azonban elmondta: évekig nem volt beleszólásan a dolgokba.

Közösségi oldalán Berki Krisztián lépten-nyomon odaszúr volt párjának – Hódi Pamelát azonban még Berki követői is megvédik.

Hódi Pamela korábban Insta-oldalán is arról beszélt:

"Engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára."

Berki legújabban azt hangoztatja, exével együtt tették pénzzé kislányuk életét.

A gyerekem születése nem volt privát, amit a saját anyjával adtunk el!

– írja egy kommentelőnek Berki, majd egy másiknak azt, hogy szerinte aki egyszer eladta magát, azt már nem lehet visszacsinálni.

A Bors megkereste Hódi Pamelát, de az édesanya továbbra sem szeretett volna nyilatkozni, de arra azért felhívta a lap figyelmét, hogy friss posztjából mindenre találunk választ. Így arra is, hogy imádott kislánya, Natasa Zselyke miért születhetett meg kamerák kereszttüzében...

Forrás: Bors

Kép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Horizont: Engem mondjuk nem zavar annyira, mint a Puzsért, mert levegőnek nézem. Szerintem egy a Plázás majmokból..:) Igazából szót sem érdemel, de mégis az arcunkba van rakva sajnos
SystemError
Akkor Puzsér nyert is a bíróságon...:)
SystemError
@Horizont: Nyomorult nők szeretik a nyomorul pasikat..:) Az alvilági beceneve az volt, hogy "számlagyáros". Miatta dőlt be itthon az egyik suzuki képviselet régen. Az élete csak kirakat, mert azóta is ezeket a pénzeket fizeti vissza a maffiának. Persze ez nem annyira publikus róla, de ha megnézed, akkor a rongyrázás mellett nem ám családi házakban lakik, hanem másnál vagy kicsi garzonokban. Hát ez ezért van...:)
SystemError
@Horizont: Engem mondjuk nem zavar annyira, mint a Puzsért, mert levegőnek nézem. Szerintem egy a Plázás majmokból..:) Igazából szót sem érdemel, de mégis az arcunkba van rakva sajnos
Quasimudo
Berki! Már csak az a kérdés, hogy egyedül vagy ilyen hülye, vagy a jogi képviselőd (Dr. Kende Péter) tanácsára?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.