... nem egyszerűen kijelöli az aktuális szelepet, de arról is gondoskodik, hogy az így levezetett harag az ő aktuális céljainak leginkább megfelelő személyekre irányuljon. Sokan nem értik, hogyan lehet egy szabadság- és vendégszerető ország lakosságának jelentős részét éveken át megtéveszteni, ha…

Forrás: nemgogol.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha ezen múlik egy öröklét is lehetne

Tölgyes Péter postja a mai magyar rögvalóságról

A nemgogol.blog szerzője „Magyarázat - majdnem mindenre” című postjában értékeli a valóságot. Az érdekes cikk alapvető hibája, hogy bár a helyzetet meglehetősen jól tárja fel, a megoldásra való „javaslata” a valóságtól elragaszkodottra sikerült.
„Orbán alapvetően azt szúrta ki, hogy a magyarok jelentős része hálás azért, ha nem egyszerűen felmentik őt a saját hibái alól, de még azt is kijelölik neki, ki a felelős a történtekért. Minek az önálló gondolkodás, fenébe a lelkiismeret kopogtatásával...” – írja, ami sajnálatosan igaz. Talán csak azt lenne érdemes hozzáfűzni, hogy a tradicionális magyar néplélek szerves része, s – bár ezt manapság nem szokás észrevenni, sőt divatos tagadni – a zsigeri antiszemita szokásokat viszi tovább. Be kell csukni a szemed, ha nem akarod látni a zsidózás mozgósító erejét!
A bejegyzés végén tett „megoldás” azonban – talán ettől sem függetlenül – igencsak gagyira sikeredett. Azt írja: „a többség már nem vevő az ócska populizmusra, rádöbbent arra, hogy a gyűlölködés zsákutca, hogy mennyivel jobb békében - és békésen - élni.”. Na erre várhattok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.