Elmarad az Apostol együttes augusztus 28-ai koncertje. A zenekar új időpontban, 2021. március 7-én ünnepli 5 évtizedes fennállását a Papp László Budapest Sportarénában.

Július végén a kormány úgy döntött, hogy augusztus 15. után sem engedélyezi az 500 fősnél nagyobb rendezvények megtartását. A bejelentés után nagy port kavart a Broadway Jegyiroda közleménye, melyben tudatták, hogy mindez nem érinti az Apostol születésnapi koncertjét, azaz augusztus 28-án meg fogják tartani a rendezvényt a Budapest Arénában. A szervezők azzal indokolták a döntésüket, hogy a hatályban lévő jogszabályok értelmében az esemény létszámkorlátozás nélkül, zárt térben megtartható, mivel olyan rendezvénynek minősül, amely ültetett nézőtérrel rendelkezik. Hangsúlyozták, hogy a közönség biztonsága érdekében a megfelelő egészségügyi és biztonsági intézkedéseket természetesen megteszik és betartják.

Kedves Közönségünk! Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a 2020. augusztus 28-ra meghirdetett Apostol 50...

Közzétette: Broadway Jegyiroda – 2020. augusztus 3., hétfő

A bejelentés után kapott hideget-meleget a zenekar, amelynek frontembere, Meződi József, az ATV megkeresésére elmondta, mivel szerződés köti őket, nem mondhatják le a koncertet, ha a szervezők úgy döntenek, hogy meg akarják tartani, mert az nekik nagyon sokba kerülne.

A történtek után a zenekar és a Broadway Jegyiroda hétfőn este váratlan bejelentést tett a Facebookon. A zenészek egy videóüzenetben, a szervezők pedig egy ehhez csatolt közleményben tájékoztatták a nyilvánosságot és a közönséget arról, hogy közös egyetértésben úgy döntöttek, mégis elhalasztják az Apostol augusztus 28-ára meghirdetett 50 éves jubileumi buliját, és a koncertet új időpontban, 2021. március 7-én rendezik meg.

Címlapkép: Facebook/Broadway Jegyiroda

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
S mi a biztosíték arra, hogy 2021. március 7-én nem ugyanez lesz a helyzet?
namihami
Micsoda zenei csemegétől lesz mwgfosztva a műértő publikum!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.