Nemrégiben érkezett egy hozzászólás a bejegyzésemhez. Szerzője értelmes gondolatot próbált kibontani, ám zavart okfejtésében, hogy elfelejtette kitenni a vesszőket. Kéziratok ezreit javító szerkesztőként tettem szóvá a vesszőhibákat, mire a sértődött kommentelő pótlólag épp annyi vesszőt küldött,…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vesszőtelenül

Zöldike megint nagyon belecsapott a lecsóba

Mottó helyett nyilatkozat:
Nem tartok igényt arra, hogy ezen morgolódásom eredményeként hasonló levél-barátságba keveredjek a szerzővel, mint volt szerencsém Diurnussal, akinek egy szokásos szellemes remek írásában talált alapvető tévedésre hívtam fel a figyelmet

A derék Tanárúr-II „Médianapló - Szabad-e a főszerkesztő vesszőhibáit javítgatni?” című sokakat inszinuáló irkodmányában írta: „vegyem tudomásul: az okostelefon klaviatúráján nem szokott bibelődni a vesszőre váltás plusz (fölösleges) mozdulatával”!
Nos meg kell jegyezzem, hogy a vesszővel nem kell bíbelődni, mert – legalább is a döntő többségben - az elsődleges klaviatúra része.
Meg kell jegyezzem, ha a díszes társaság opus-ai telefonon készülnek, akkor az ékezetek miatt van bőven mit bíbelődni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.