Óriási botrány támadhat belőle.

Mariah Carey nővére: anyánk sátánista orgiákat rendezett, ahol 10 éves koromban molesztáltak

Készülőben a heves családi botrány? Durva dolgokkal vádolja édesanyjukat Mariah Carey nővére: az énekesnő testvére, Alison Carey jogi lépéseket tett szülője ellen, mert az állítólag sátánista rituálékon hagyta idegen felnőtteknek, hogy molesztálják őt 10 éves korában.

A The Sun című brit napilap birtokába jutott jogi dokumentumok szerint Mariah Carey testvére, Alison Carey azért fogta perbe édesanyját, Patriciát, mert az hátborzongató dolgoknak tette őt ki, amikor még kislány volt. Alison állítja, anyja hagyta, hogy idegen emberek kerüljenek közel hozzá és szexuálisan bántalmazzák őt különböző sátánista rituálék során. Az 57 éves nő most kártérítést követel az elszenvedett fizikai és lelki fájdalomért – írja a Mirror.

A peranyagban olvasható, hogy Mariah Carey nővére állítólag több felnőttet látott ágyba bújni gyerekekkel is, és hogy őt is arra kényszerítették, hogy szexeljen velük.

"Ez a ceremóniákat vagy rituálékat mindig hajnali kettő és négy óra között tartották. Ahogy emlékszem, nem minden héten került ezekre sor, csak bizonyos alkalmakkor. Mindenki hosszú fekete kabátot viselt, aki részt vett rajta. Úgy emlékszem, végig latinul beszéltek. Aztán szörnyű dolgok történtek – olyan dolgok, amelyeket egy gyereknek sem volna szabad látnia"

- magyarázta korábban az 50 éves énekesnő testvére.

Alison korábban azt is beismerte, prostituáltként dolgozott, olyan mélyre süllyedt az őt érő gyerekkori trauma miatt. Komoly depresszióban és szorongásban szenvedett, s poszttraumás stressz zavar alakult ki nála. A horrorisztikus emlékeket pedig elmondása szerint azzal próbálta elfeledni, hogy a drogokhoz nyúlt.

A Mirror megkereste Mariah Carey szóvivőjét is, ám egyelőre nem reagáltak a vádakra.

Forrás: Blikk

Kép: Lee Daniels Entertainment/IMDB

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Hogy nekem nem lehetett ilyen mázlim... ilyen frankó anyukát a picsába... belegondolok, hogy 12 évesen már, amint állt a faszom dögös feszes kerek tini boszorkány segglyukakba mártogattam volna... ehelyett maradt a lottyadt nagynénik, meg korhatár alatti unokahugik csorgó nyállal nézegetését elviselni... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.