Meglepő a különbség.

Döbbenetes fogyás: nem hiszi el, mennyit változott Tóth Vera nyolc év alatt – FOTÓ

Elképesztő előtte-utána fotón mutatta meg Tóth Vera, mennyit sikerült fogynia az elmúlt nyolc évben: az énekesnő elárulta, nagyon hosszú és fájdalmas út árán érte el mostani alakját.

Micsoda kitartó munka! Igen szembetűnő a változás azon azon a döbbenetes előtte-utána fotón, amellyel Tóth Vera jelentkezett az Instagram-oldalán. Az énekesnő egy nyolc évvel ezelőtti képet és egy mostanit hasonlított össze rajongóinak, hogy megmutassa, az életmódváltás meghozta a gyümölcsét. Rajongóit ara buzdította, sose adják fel, mert néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az ember megváltoztassa a külsejét.

"Pénteken feldobott a Facebook egy emléket: Nyolc évvel ezelőtt, július 31-én, az Oxygenben, egy esti edzés után lőttem magamról egy tükörszelfit. Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra. Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra és hálás az edzőmnek, hogy mindig mellettem áll és erősít az akaratomban"

- írta Tóth Vera aki hozzátette, a rendszeresség, a mértéktartás nagyon fontos, s hogy az egészséget nem adják ingyen, ahogy a szépséget sem.

A kép itt nézhető meg.

Forrás: Blikk

Kép: Instagram

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ha a Naphegy Oxygenbe jár, akkor azért csak nem hal éhen, de nem akarom bántani, csak ez így felűünő volt az egy héttel ezelőtti "Tóth Vera megalázó helyzetbe került" cikk után..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
akkor most már nem kéreget, mert eddig úgy nézett ki, hogy nincs egy vasa sem...
SystemError
@Cicamama55: Hát ez erősen a beteg önképzavaros és kurva idegesítő tesójának tudható be, aki gondolom fülébe tette a bogarat, hogy így egy szar és majd meglátja milyen jó lesz, mostantól egy csomó férfi azért fogja kedvelni, ami nem ő..:) Gabit egy kibaszott nagy lapáttal tudnám ütni, addig amíg beszél..:) Az is odáig van magától, közben úgy néz ki mint egy transzfesztita ezzel lap testtel és a focista válakkal
SystemError
@Szeparepa2: Ilyen egy egészséges duci nő. Vagyis nem túl egészséges, de hogy boldogabb, mint sok "tökéletes" az is biztos: www.youtube.com/watch?v=02As-qz0BXM :) Úgy megmogyorózna, hogy sikongatva rohannánk elbújni..:)
Cicamama55
@Nyírfa: Bocsi, rosszul emlékeztem a műsor címére, de nekem is nagyon tetszett még akkor. Csodálatos hangja volt, s a ducisága egy sajátos varázst adott neki, visszafogott volt. Na mióta a fogyását adta közzé hetente, ez a varázs elszállt!
Nyírfa
@Cicamama55: Cserháti-dalt énekelt az első élő adásban, tényleg azt éreztem, hogy egy világklasszis-jelölt áll a színpadon. Ehhez képest egy unalmas, semmitmondó celebbé vált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.