EGY UDVARIAS, DE HATÁROZOTT NEM-VÉLEMÉNY, SŐT ... =)) A BBC internetes oldalán az Index-ügy kapcsán megjelent írásom 120 szavas elemzés volt egy kollégáim által írott, sokkal hosszabb cikk részeként, amely taglalta a történteket. Nem véleményt írtam, mert a BBC újságírói nem nyilvánítanak véleményt. Gyors elemzés volt aznap, amikor az Index az általunk ismert formában megszűnt működni. Fricz Tamás írása, amelyre Nick Thorpe reagált: …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valószínű nem veszélyes

Bár nem nagyon volt mit tenni, de kénytelen volt a párt központi napilapja közreadni

Olyan gondolatokat fogalmazott meg amik ebben a lapban nem szokásosak – legalább is az utóbbi időben -, persze veszély nélkül tehetik, hisz az olvasóik garantáltan nem értik.
Nick Thorpe reagált Fricz Tamás pamflettjére. Finom és udvarias formában – ahogy egy úriembertől elvárható és amely hangnemet nem értik Orbán és pribékjei – utasította vissza a CÜFKA vezető ideológusa agyament vádjait. S közben egy odavetett félmondattal alapvető igazságokra is kioktatta a bagázst: „Nem véleményt írtam, mert a BBC újságírói nem nyilvánítanak véleményt. Gyors elemzés volt.”!!! =))
Amihez még hozzáfűzte, hogy
egyfelől: „Elemzésemmel lehet egyetérteni vagy azt lehet vitatni, de szükségtelen személyemet vagy az általam képviselt médiumot démonizálni emiatt.”,
másrészt: „A félreértések elkerülése végett, nem gondolom, hogy Magyarországon már létrejött az egypártrendszer, és elnézést kérek, ha félreérthetően fogalmaztam”, majd „A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján viszont úgy tűnik, az ország ebbe az irányba halad”!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a szaros firkász ismét okadatolta, hogy gátlástalan tróger, mert, pontosabban ahogy reagált:

magyarnemzet.hu/velemeny/fricz-tamas-viszonvalasz-helyett-8492958/
amiből csak a tisztesség, a visszafogottság és az udvariasság hibádzik! =))
SharonUY92
Komоly kаpсsоlatокat кeгes?
Csак itt valós egyеdülálló lányok készek keverni!
--
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.