A bazsalikom a nyár íze, mediterrán ételeket szinte el sem tudunk képzelni nélküle. Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több bazsalikom terem a konyhakertünkben, mint amennyit frissen fel tudunk használni, fagyasszuk le bátran! Mennyei lesz télen megidézni a napsütéses hónapokat. Hogyan lássunk hozzá? Mossuk, majd szárítsuk meg a bazsalikomleveleket. Terítsük ki egy vágódeszkára vagy […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.