Az X-Faktor-győztes énekesnő és harmonikás kedvesének viharos kapcsolata még 2018 tavaszán kezdődött, ám úgy tűnik, a kapcsolatuk véget ért.

A fiatalok az elmúlt két évben többször szakítottak, majd újra egymásra találtak, ám a Blikk úgy tudja, Andi két hónappal ezelőtt úgy érezte, itt a vége, el kell költöznie.

Ádám családjánál laktak, volt egy külön kis házrészük, onnan ment el Andi, már saját albérletében lakik és egyre jobban van

– kezdte a Blikknek az énekesnő egyik barátja.

Tóth Andi különköltözött a párjától

Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb békülésekkel.

A lap szerette volna megkérdezni az érintettektől, miként érzik magukat a szakítás után, ám egyiküket sem értük el.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Tóth Andi – Andee

(blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
,,..." énekesnő " ??? Nálunk a kocsmában csak útszéli ribancnak nevezik az ilyen " művésznőt " ...
Oposit
Amúgy ki a fene ez a csitri? Valami pártfunkcionárius hozzátartozója? Vagy csak egyszerűen egy "celebitás"? Hírértéke kimagasló minden esetre.
namihami
Micsoda szerencse, hogy ezt is megtudhattuk.
""Többször szakítottak, majd újra összeálltak...""---határozott egyéniségek.
""...Ádám sokszor volt féltékeny...""---vajon mennyi okkal? Lehetséges, hogy Andika több f@szt fogott, mint kilincset? (bocs, de ezt csak így, irodalmian lehet)
csipetke
Nemtom hogy dolgozom fel...De majd igyekszem. Nem történik fontos dolog a világban,vagy itthon,hogy a propi időről időre előkap egy ilyen kis celebecskét,aki leginkább arról ismert,hogy jónéhány emberrel összefeküdt,aki szembejött

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.