Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor első vendége Demcsák Zsuzsa lesz. A tévés a Borsnak elárulta, kifejezetten élvezte a forgatást a műsorvezetőnővel, akivel együtt aludni is jó volt.

Szeptemberben, a Life Tv-n lesz látható Friderikusz Sándor népszerű műsorának új változata, amely új házigazdát kapott Hajdú Péter személyében, aki két év kihagyás után tér vissza a képernyőre. Az Összezárva Hajdú Péterrel című szórakoztató műsorban a tévéssel elsőként Demcsák Zsuzsa költözött be 24 órára a tévéstúdióba, ahol együtt is aludtak.

A Borsnak Hajdú elmondta, hogy nem tartja magát óvatos, rejtőzködő alkatnak, így előfordulhat, hogy alanyai faggatása közben személyes dolgairól is szót ejt, amelyre Friderikusz esetében nemigen volt példa.

Ez most inkább kötetlen beszélgetés lesz, mint interjú, azaz, ha a kérdezett visszadobja a labdát, állok elébe. Ha én Demcsák Zsuzsit a válásáról faggatom, és ő visszakérdez, nem fogom kikerülni a válaszadást elvált férfiként. Ez tényleg egy ilyen „gyere fel, igyunk egyet, beszélgessünk” érzésű műsor, kötöttségek nélkül

– fogalmazott a lapnak a tévés, aki élvezte a Demcsákkal való forgatást.

Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni

– mondta Hajdú.

Forrás: Bors, Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egy buzi és egy kurva mit csinálhatna mást, mint alszik...:-)))))
ágimami
Húúú!! Micsoda műsor lesz!! Megérdemlik egymást!!!
"Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni"

EGÉSZSÉGETEKRE!!!

Nem tudom, mekkora a nézettsége Life-Tv-nek, de aki nézi azoknak jó szórakozást hozzá, TARTALMAS műsorok lesznek!!!:DDD
volvós
Egy buzi és egy kurva mit csinálhatna mást, mint alszik...:-)))))
volvós
@simmering73: ..a lézerjanival hármasban, váltott pózokban...esetleg jöhetne tanulni a Krisna indiai is...
volvós
Lefogadom, hogy ez a kis p.cha még a tojásrántottához is előveszi a
szakácskönyvet, hacsak nem analfabéta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.