A mesterfodrász Zsidró Tamással való szakítása óta ismét partner nélkül van Várkonyi Andrea.

Várkonyi Andrea hiába várja az udvarlókat
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

A csinos tévés a Blikknek adott interjújában azt mondta, úgy érzi, félnek tőle a férfiak. De azért nem sürgeti annyira a dolgot.

Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje. Amúgy is, így most teljes az életem

- mesélte.

Várkonyi egyik pletykásabb ismerőse is nyilatkozott a lapnak, lényegében megerősítve, hogy a tévésnek incs kapcsolata, de nem is ­hiányzik most neki, élvezi a lányával közösen töltött időt, imádja a pszichológiát, valamint az új tévés feladatok is maximálisan lekötik. Minden így kerek, nem akar mindenáron új párt találni – árulta el a bennfentes. 

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nagyon kevesen szeretnék az ország nyilvánossága előtt élni az életüket.
Levendula
Zsidró nem volt egy jó választás... Bocskor után.
SystemError
Neki előre kell a kép valami elképzelt szellemi-lelki tökéletességről, amilyet mindig mond neki a szingli homoszexuális jógaoktatója. Szóval vagy ezt a képet kell előadni vagy a homoszexuális jógaoktatót, akibe reménytelenül szerelmes lesz, hogy olyanon lehessen szenvedni évekig, ami eleve esélytelen. Ezek jó kibúvok az élet elől mindig. Ez ilyen értelmiségi női népbetegség nálunk. Itthon ebben képesek nők leélni szex nélkül akár 10-15 évet is, aztán a fiatalkorukon sajnálkoznak megkeseredett macskásnőként a következő 10-15 évben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.