Gyereket is szeretnének.

Már tervezi esküvőjét Delhusa Gjon – így fognak egybekelni 42 évvel fiatalabb szerelmével

Delhusa Gjon és Fanni már az esküvőt tervezik, és közös gyereket is szeretnének.

Delhusa Gjon és menyasszonya hét éve vannak együtt, és bár eleinte sokan nem bíztak a kapcsolatukban, ők továbbra is együtt képzelik el a jövőt. Sokáig csak barátok voltunk, és kezdetben mi sem gondolkodtunk hosszú távra, hagytuk, hogy sodorjon bennünket az élet. Aztán eltelt hét év, és az idő bizonyította szerelmünket. Szépen összecsiszolódtunk, nem is érezzük a korkülönbséget" – mondta a hot!-nak az énekes.

Tavaly volt az eljegyzés, már az esküvőt tervezik: nem szeretnének túl nagy lakodalmat, inkább egy meghitt szertartásra vágynak valamilyen egzotikus helyen. A családalapítás is szóba jött, Delhusa Gjonnak már van három felnőtt gyereke, de szívesen vállalna fiatal kedvesével egy kisbabát. "Mindig vágytam egy kislányra, így nem tartom kizártnak, hogy lesz egy közös kislányunk!" – árulta el.

Forrás: hot!/ORIGO

Kép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mi a f@szt fox csinálni a nászéjszakán ??? Hokizol vagy 3-at ??? Mert b@szni már nem tucc, de a fiatal pipi meg akar !!!
namihami
@volvós: Miért pont akkor akarna, ha eddig is csak pirosbetűs napokon jött nekik össze? Papír már kézben, cél abszolválva...
simmering73
Annak is örülhetsz, ha a cipód orrát le tudod pisálni, vén hülye. De sebaj, majd Oszkár megcsinálja helyetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.