Az elmúlt években váltak igazán divatossá a „mentes” élelmiszerek: nem csak az élelmiszerallergiával, ételintoleranciával élők, gluténérzékenyek keresik az egy vagy több alapanyag (például cukor, gabonafélék, tojás, tej) kiváltásával készülő termékeket. Az élelmiszergyártók, a vendéglátóhelyek, a cukrászdák az igényekre reagálva egyre színesebb palettát kínálnak. Felmerülhet bennünk: jók ezek a cukorbetegeknek? Egészségesebb, ha „mentes” termékeket eszünk? Ez bizony […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás