Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett drogról, szerelemről, szorongásról, gyerekekről, könyvekről, Erdélyről és Lovasi Andrásról. A Klubrádió szinte akkora dobással kedveskedett a magyar baloldal- és popkultúra-rajongóknak, mint amekkora Jordan Peterson és Slavoj Zizek tavalyi vitája volt: Kadarkai Endre klubrádiós műsorában, a Világtalálkozóban Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett több olyan témáról, amiről a filozófusnak – akit végig Tanár Úrnak hívtak – nincs sok ismerete.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem Gyuri-bácsi a legfőbb ártalom

A Klub-rádió ezen tette tényleg erősen túlzás

Mottó:
Egyikük sem Micimackó!
S „ez nem csak afféle szerény vélemény
Határozottan állítom, hogy tény, tény, tény”
lévén
„gyakran elbeszélgetünk
Azokról a dolgokról, mit mind a ketten ismerünk”

Jó nem vagyok független szemlélő, lévén közismert tény, hogy a maguk területén is ki nem állhatom mindkettőt, de kifejezetten gyűlölöm a közéleti handabandázásaikat.
„Kadarkai Endre klubrádiós műsorában, a Világtalálkozóban Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett”! Ami bár már első blikkre is pikáns, de igazából Gazsiról közismert, hogy jól elvan a primitív bunkókkal – mondjuk Orbánnal még baráti viszonyt is ápolt/(ápol???) -.
A beszámolók alapján volt hablatyolásnak egy érdekes momentuma:
Ácsi elsőbb egy megjegyzés: a beszámolók felemlítik, hogy TGM sok mindenről nem tudott a témák közül, arról viszont nem szól a fáma, hogy a fingógépből lett közszereplő miről nem tudott egy kukkot sem. Igaz Mándoky Kantról szokott elmélkedni Őfeneségével.
No de a felvetés: „TGM mesélt arról, hogy gyerekkorában muzsikus akart lenni, hegedült, „rendes szinten”, csak nem volt elég tehetséges. Azt mondta, egy gyereknél azt, hogy jó a hallása, könnyű összetéveszteni azzal, hogy muzikális. 14-15 éves korában egy kedves tanárnője azt mondta neki, hogy sosem lesz zenész, ne erőltesse, de azért még megtanult egy kicsit zongorázni. Majka azt mondta, hasonlóan volt a focival, viszont attól még zenélhetne TGM, de a filozófus túl hiú volt, kamaszkorában úgy volt, hogy ha nem tud jól, akkor a fene egye meg – vigye el az ördög (vö. Majka) – az egészet.”. Amit nem ártana mindkettőjüknek megfontolnia!
Ahogy külön TGM-nek, hogy „gyakran megbánta, hogy átjött Erdélyből”!
Nos egyre többen vagyunk, akik ezt – s számos tettestársa vonatkozásában is – mi is így vagyunk ezzel. Sőt felettébb megbántuk, hogy ebben lehetőségeikhez képest sokakat segítettünk is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.