Komoly döntést hozott.

Történelmi pillanat: évtizedek után végre hazaköltözik Cicciolina

Lefújták az európai diszkóbulijait, és a koronavírus miatt szexklubokba se hívják az egykori olasz parlamenti képviselőt és pornósztárt. Cicciolina így visszatért oda, ahonnan elindult: Budapestre.

Hosszú évtizedek után hamarosan végleg Magyarországon telepedik le Cicciolina, alias Staller Ilona. A 68 éves expornós az Olaszországban több tízezer áldozatot szedő koronavírus-járvány miatt döntötte el, hátat fordít az olasz csizmának.

– Elképesztő itt a járvány, rengeteg ember esett el munkáktól. Nekem is lemondták a fellépése­imet, lett volna bulim Spanyolországban is. A diszkók és éttermek zárva, van, amelyik fél éve nem nyitott ki. Nem hívtak mostanában tömegrendezvényekre vagy szexklubokba, ahol különleges vendégként lehetett velem fotózkodni, aláírásokat osztottam vagy énekeltem. Magyarországon sokkal jobb a helyzet, fegyelmezettebbek az emberek

– mesélte a Borsnak Husika, majd hozzátette:

– Már né­zegetem a házakat, villákat, ehhez persze először el kell ad­nom a négy olasz ingatlanomat, amiket már árulok. A felkérések jöhetnének, próbálok optimista maradni, de nem tudni, mi lesz itt télen. Aminek nagyon örülök, hogy egy Amerikában élő férfi hosszú évekig keresett, mire megtalált. Azt mondta, muszáj egy lemezt készítenünk, mert igény van rá. Már terveztem, hogy új albumot adok ki

– mondta Cicciolina.

Forrás: Bors

Kép:

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
"...Azt mondta, muszáj egy lemezt készítenünk, mert igény van rá.
Már terveztem, hogy új albumot adok ki..."Elképzelhetetlen ugy énekelni, hogy manduláig egy néger dákó van a szájában...:-)))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Tényleg szar a helyzet, hamár ez is ide kivánkozik:)) Azt mondja, a magyarok fegyelmezettek. Na ezt át kellene értékelnie.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Mit akar ez itt? Van 4 villája, gondolom megélni meg tud. Maradjon ott, ahol eddig árulta magát.
advocat
Sokan irígykednek. Azért vitte valamire. Így sikerült. De nem ő az első...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.