Szenvedélyes Facebook-posztban mondta el véleményét Szebeni István, a TV2 korábbi műsorvezetője az LMBTQ-zászló körüli történésekről.

Gusztustalannak nevezte a szivárványos zászló kitűzését a TV2 egykori műsorvezetője
Fotó: Facebook/Szebeni István

Szebeni bejegyzésében azt írja, "a klasszikus CSALÁD, ellentettjét hirdetni gusztustalan és megalázó."

Naazértálljunkmármegegypillanatra.

A budapesti Városházára kitűzték a szivárványos (LMBTQ vagy mi) meleg összetartozást jelképező zászlót a város jelképe és a magyar zászló mellé. Az Államalapítás ünnepének idején...Najó. Akkor követelem, hogy a tervezzetek egy zászlót, ami a CSALÁDOT jelképezi, és azt is rakjátok ki!!Az nem jutott eszetekbe?Nem akkor jelentené azt, hogy megférünk békében, egymás mellett??

Értem én, hogy jön a globális felmelegedés... De, állj!!

Szóval, ez mi a jófene??Semmi bajom a melegekkel, sőt vannak barátaim, akiket kifejezetten kedvelek,becsülök, tisztelek, de ez nem út. Mindenki úgy él, ahogy akar. Nem hiszem, hogy ők ennek örülnének. Ez a propaganda pont ellenállást szül, felhasználjátok őket politikai okokból egy-két hülye aktivistával együtt.

Képzeljétek!Egymást közt az emberek elfogadjàk a melegeket és pont.

De a klasszikus CSALÁD, ellentettjét hirdetni gusztustalan és megalázó.

Pffffffff.

Ti mit gondoltok? Mondjátok el!

- írja a tévés. Itt lehet hozzászólni a bejegyzéséhez.

Mint arról korábban hírt adtunk, többek között a budapesti és a IX. kerületi városháza épületére is kikerült a szivárványos zászló. A ferencvárosi zászlót Fradi-szurkolók meggyalázták, később Baranyi Krisztina polgármester pótolta. 

A budapesti városházára kitűzött zászlóval Novák Előd szaladgált a rendőrök elől, míg nyakon nem csípték.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Amit nem fog fel ez a TV2-s meg sokan mások, hogy a zászló kitűzésére semmi szükség nem lenne, ha nem kirekesztő társadalomban élnénk. Akkor ugyanis nem lenne téma, hogy melegek élnek közöttünk. Mindenki élné a saját életét. Ez a TV2-s akkor sem lenne boldog, ha nem lenne kint a zászló. Mert mondjuk egy meleg párt látna kézen fogva menni az utcán, ne adj isten egy puszi is elcsattanna. Ugyanúgy megírná a kommentjét, hogy ez mennyire undorító. Nem fogja fel, hogy ha ő nem ilyen zsigeri gyűlölettel gondolkodna, akkor zászlóra sem lenne szükség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Justitia
Nem gusztustalan, hanem értelmetlen kitenni.
namihami
Vajon ha két eltérő nemű ember ugyan egy fedél alatt él és le is papírozza a dolgot, de úton-útfélen félreqrnak (nyitott házasságnak hívják), az mennyivel becsületesebb és kedvesebb az Isten szemében, mint két azonos nemű, akik harmóniában élnek?
simmering73
@namihami: Mindkettő megy az örök kárhozatra.
Józsipapa
pisti - a helyed a tv2 - nél van...felnőttél
a marsi -gönczi pároshoz...
szenny tv, szenny emberek...
verőce21
"A klasszikus család ellentettjét hirdetni gusztustalan és megalázó." - nincs ebben a kijelentésben semmi kivetni való...!
human
Amit nem fog fel ez a TV2-s meg sokan mások, hogy a zászló kitűzésére semmi szükség nem lenne, ha nem kirekesztő társadalomban élnénk. Akkor ugyanis nem lenne téma, hogy melegek élnek közöttünk. Mindenki élné a saját életét. Ez a TV2-s akkor sem lenne boldog, ha nem lenne kint a zászló. Mert mondjuk egy meleg párt látna kézen fogva menni az utcán, ne adj isten egy puszi is elcsattanna. Ugyanúgy megírná a kommentjét, hogy ez mennyire undorító. Nem fogja fel, hogy ha ő nem ilyen zsigeri gyűlölettel gondolkodna, akkor zászlóra sem lenne szükség.
Pálinkás Pál
@human: és akkor szerinted ha kitűzik provokatőr módon a zászlót egy közintézményre,ez mennyiben változik??? mert várható volt hogy ez lesz ami történt...miért akarjátok ti ráerőltetni az emberekre??? hadd döntse már el mindenki maga hogy hogy viszonyul a homárokhoz...a lakosság döntő többségét bizony irritálja az évenkénti buziparádé, bármennyire is nem tetszik ez a liberálisoknak...
ómió
Gusztustalan? "Haladóilag" már rég az a "trendi"!
Katalina62
@Pálinkás Pál: "és akkor szerinted ha kitűzik provokatőr módon a zászlót egy közintézményre,ez mennyiben változik??? mert várható volt hogy ez lesz ami történt...miért akarjátok ti ráerőltetni az emberekre???" Idáig egyetértünk!
Eriksson
Igaza van Szebeninek. Egyenlőség elismerése érdekében kell egy családzászló is.
Csizmás Kond
Holnap a gyomorrontók fosos bugyiját fogják kitűzni a városházakra mert gondolom aki fosik az is büszke...és sorra jönnek a többiek...
Pálinkás Pál
@Katalina62: a továbbiakkal mi a problémád???
luiz
töröltessük szebényi vagy tököm tudja, hogy hívjáknak is a facebook oldalát
Csizmás Kond
@human: Épp az ilyen kiemelő zászlókitűzések jelentik a kirekesztést. Ha mindenki mindnféle zászlóját kitűznék akkor nem lenne kirekesztés, de nem akkor ha csak néhány ember ferde hajlamát jelképző zászlóval hírdetik az egyenlőséget.
Katalina62
@Pálinkás Pál: a kifejezésekkel van bajom!
Katalina62
@Pálinkás Pál: egyébként ez a zászló kitűzés többet árt, mint használ, mert tényleg értelmetlen!
Pálinkás Pál
@Katalina62: ebben egyetértünk...csak az emberek hergelése volt a cél a zászló kitűzésében...
kereső
@Eriksson: Mert szerinted a "család" elfogadásával is baj van Magyarországon?
legott
A képhez: Szebeni csaja mióta körszakállas?
Eriksson
@kereső: Sokat hallani családellenes megnyilatkozásokról.
namihami
@Pegero: Számodra a vélemény mentegetőzés? Vajon miért kellene nekem? A véleményem pedig nem egyezik a jobboldal sem a homofób, sem a mindenáron zsidó- és egyéb gyűlölő nézeteivel. Ha véletlenül egy jobboldali homo vagy meleg mégis előkerül, akkor a tökéletes hallhatás a sorsa.
Ahogy augusztus 20.-án a körmenet alatti zászlóbontás se csípi a szemem, ugyanúgy semleges a homók zászlója is. Lett légyen bárhova kirakva. A Bazilika (Mátyás templom, esztergomi Bazilika, stb.) ugyanolyan állami fenntartású intézmény, mint a Városháza. Anyagilag az egyház is az állam csöcsén lóg, mert önmagára nem költ, amíg talál egy voksgyűjtő miniszterelnököt. Akkor arra se tegyenek ki egyházi zászlót, mert a zsidókat, ateistákat, keleti vallásúakat sérti.
(ugye, milyen furcsa így leírva látni?!?!--hát mégha valaki letépdesné a zászlóikat)
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...és a fideszes gyökereké sem...
human
@Pálinkás Pál: Próbálok egy érthető párhuzamot állítani. Vannak fideszes gyűlések is ahol Orbánt éltetik. Mégsem pattogok, hogy ne legyenek. Vannak fideszes zászlók kitéve irodákra. Mégsem megyek és tépem le őket, pusztán mert irritál.
Elfogadom, hogy léteznek. Elfogadom, hogy meg akarják mutatni, hogy léteznek. Ezzel nekem nem ártanak.
Pálinkás Pál
@human: nos akkor én is próbálok érthető párhuzamot állítani...Vannak békemenetek,ahol orbánt éltetik...és vannak ellentüntetők akik nem...ez így teljesen rendben van,igaz??? de ha a buzifelvonulás ellen tiltakozol ,akkor rögtön fasiszta ,homofób vagy!!! hogy is van ez??? léteznek pedofil papok is...azoknál is elfogadnád hogy megmutassák magukat???
Peller Anikó
Tűzzék ki a pedofil zászlót is. A betörők zászlóját is, iszen őket is állandóan üldözik. A terroristák zászlaját is. Najó azokét mégse. Legyen helyette a hülyék zászlaja. A vakok zászlajával mi lesz? (bocs vakok). Akkor legyen még a kutyagyilkosok zászlaja, a macskakínzók zászlaja és a hentesek zászlaja. A katicabogarak zászlaja se maradjon ki.
csak úgy....
@Shikari: ez augusztusba vót,te szerencsétlen!
Sámannus
Általában a dologtalan munkakerülőknek van idejük kekeckedni mindenben. Spítyu unatkozik, vagy kevesli a lóvácskát.
Sámannus
Hát a guriga tevétől amúgy sem várok sokat a G nap óta csak putyin csicskái szeretik.
solidedge
Orbán mondta hogy 15 millió magyar miniszterelnöke akar lenni. Kivéve a melegeket, a más politikai nézettséget vallóakat, a szegényeket. De így is 3 millió magyar miniszterelnöke maradt.
csak úgy....
@durbincs: a fideszes mesterséges intelligencia prototipusa?
csak úgy....
@Shikari: és ezt te büdös pofával mondod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.