A Radnóti Színház színésze hosszú nyílt levélben próbálja elmagyarázni a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnökének, miért hiba, hogy nem hallgatja meg a hallgatókat. „Szia, Papa!” megszólítással írt nyílt levelet a Radnóti Színház színésze Vidnyánszky Attilának. A Facebookon közzétett írás bizalmas hangnemét Sodró Eliza azzal indokolja, hogy 2010 és 2015 között a Kaposvári Egyetemen tanult, ahol „mit volt mit tenni, Te lettél az új Apu.”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ismét egy frappáns megjegyzés,

amit sajnos nem én találtam ki, csak olvastam

A hvg.hu „Sodró Eliza Vidnyánszkynak: Papa! Könyörögve kérlek, hogy mondj le!” címmel adja közre egy volt tanítvány megszólalást Vidnyánszky nem mátrai csörgése morgása tárgyában.
Be kell vallanom, hogy nem csak a művésznőt nem ismerem, de a derék migráncs kaposvári ténykedését sem. Így csak másirányú jellemző alapján csodálkozom rá a felhívás lényegére: „Papa! Nem látod át a dolgokat, mert egy elefántcsonttoronyból figyeled az eseményeket, és csak a nagyszerű rendezői fantáziádra hagyatkozol. Nem ismered a történeteinket! Gyere le közénk, beszélgess, ismerkedj, rendezz, dolgozz idegen terepen, és mi beszélni fogunk, te pedig csodálkozni, tájékozódni, barátkozni!”. Nem tudom régen hogy volt, de erre most nagyon kevés esélyt látok.
A felszólamlás egyik érdekes gondolta: „Nálad pattog a pöttyös, hogy példát mutass, mert te vagy a jelenlegi kurzus kegyeltje”!
Nos erre született az utóbbi napok egyik legszellemesebb hozzászólása:

„Karmelita erkélyén pattog a pöttyös, míg ki nem szúrják...”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.