Kisfia kedvéért Curtis másfél éve az elvonót választotta a kábítószer helyett, így menekült ki a drog poklából – írta meg a Blikk.

Tavaly ilyenkor derült ki a nyilvánosság számára: a rapper komoly drogproblémákkal küzd. Majka a SZIN színpadán kürtölte ezt világgá, és ki is dobta a zenekarából. Széki Attila azóta teljesen megváltoztatta az életét, ebben pedig óriási motiváló tényező a kisfia, akinek kedvéért Curtis másfél éve az elvonót választotta a kábítószer helyett – írja a Blikk.

Amióta újra itthon vagyok, nincs kísértés, semmilyen formában. Tiszta vagyok, és nincs is szükségem semmire, meggyógyultam

– jelentette ki Curtis.

Hozzátette:

Ő maga a csoda! Elképesztő, hogy milyen gyorsan eltelt ez az egy év. Szinte most volt a tejfakasztó, most hoztam el őket a kórházból, és már egyéves.

A lapnak elmondta azt is, hogy szerinte fontos, hogy attól, hogy valakinek lesz egy gyermeke, nem kell mindennek megváltoznia.

A szülész is azt mondta, figyeljünk arra, nehogy innentől fogva ő irányítsa az életünket. Ő született bele a mi életritmusunkba, s mi bizony ezt elég jól alkalmazzuk

– árulta el Curtis a Blikknek.

Kisfiáról elmesélte, hogy szeret emberek közt lenni, imádja a pörgést vagy ha utaznak vele valahova.

Ha otthon vagyunk és alszik, én pedig zenét hallgatok, nem is kel fel rá, azt szokta meg, hogy pörgős, vidám családba érkezett.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr kandisz nóra
Na, értem... De hogy került élve a pokolba???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.