Nehéz helyzetbe került az egykori rádiós sztár.

Boros Lajos már a gyógyszereit is alig tudja kifizetni
Fotó: MTI/Beliczay László

Egy sürgetőbb lenne egy állás Boros Lajos számára, aki a közelmúltban nyitott szívműtéten esett át. A rádiós már jobban van, de egyelőre nem találta meg a helyét a munkapiacon.

Lali király a Ripostnak azt mesélte, ki kell találnia valamit, hogy családfenntartóként gondoskodhasson mindenről.

Most az a feladatom, hogy lefussak néhány kört az ismeretségi körömben, hogy kiderüljön, van-e arra lehetőség, hogy elhelyezkedjek, hogy a költségeimet a gyógyszereimet ki tudjam fizetni. Ennek prioritása van, ez ügyben teszek most lépéseket

- árulta el a bulvárlapnak Boros Lajos.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@csipetke: boros már 75 éves,ha a nyugdijból már gyógyszerre sem fussa akkor gondolkodóba köll esni és nem rögvest a kölköket hibáztani!
hány ezer nyugdijas csoszoghat hasonló cipöben magyarországon ,miközben az dübörög?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Lajosnak már élveznie kéne a nyugdíját,nem állás után nézni. A 3 gyerekével mi van,akiket taníttatott,mikor jól ment neki?
Most lehetne egy kicsit törleszteni a faternak
SystemError
Jó egészséget kívánok neki. Talán egy rádiós személyiséget nem annyira érint a korona, mint a színészeket. Ez pedig a korral jár, hogy betegek leszünk. Talán nem kell azonnal megalázni önmagunkat, ha kiesik pár hónap. Úgy 5 millió ember nem tudja világgá kürtölni, ha meg kell húzni az övet, csak csinálja..
csak úgy....
@csipetke: boros már 75 éves,ha a nyugdijból már gyógyszerre sem fussa akkor gondolkodóba köll esni és nem rögvest a kölköket hibáztani!
hány ezer nyugdijas csoszoghat hasonló cipöben magyarországon ,miközben az dübörög?
ágimami
@csak úgy...: Bocs, de még "csak" 73 éves múlott, de azért kiváncsi lennék, hogy mennyi a nyugdíja, hogy már a gyógyszereit sem nagyon tudja kifizetni, pedig ilyen életút után illene! Gondolom azért be volt jelentve a m.helyein???
hu.wikipedia.org/wiki/Boros_Lajos

@csipetke: A fiai eddig is segítették,

www.lokal.hu/2018-02-boros-lajos-eletet-a-fia-mentette-meg/

de biztos vagyok benne, hogy nekik is első a Családjuk, de gondolom azért a "Fater"-t sem felejtették el.
KisGenyo2
Talán ha akkoriban, amikor milliókat keresett, nem minimálbérre jelenti be magát (vagy félreteszi a pénzt öreg korára), akkor most nem lenne "nehéz" helyzetben.
Annyira bírom az öngondoskodni képtelen celebek nyivákolását!
Mi van azokkal a százezrekkel, akik tényleg minimálbérben öregszenek meg?!
Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: 73 az idén! A sok egyéb jövedelemből kellett volna félretenni! Ő az átkosban is ÚR volt nem elvtárs - a Hungarotonnál kiskirály! Nem hiszem, hogy szarul keresett!
division
@ágimami: Érdekes ez kicsit valóban. Eszembe jut szegény megboldogult apám (4 éve ment el), több mint 200 ezer volt a nyugdíja, nem kis megtakarítása volt, akkor egy rádiós személyiségnek miért is nincs pénze már gyógyszerre sem? Tényleg fű alatt zajlott ott is a fizetések jelentős része?
ágimami
@division: Az a baj, hogy mikor "futott a szekér" egyáltalán nem gondoltak a holnapra, pedig nem kevés pénzt kerestek, tartalékolni kellett volna a rosszabb időkre!
Azért tartom pofátlan dolognak pl. egyes zenészek kifakadását, hogy már kenyérre sem futja!! Egyáltalán nem tudom őket sajnálni!!!
Azt még hozzátenném, hogy a kispénzű emberektől nem lehet ennyi siránkozást hallani, valahogy megoldják ki így, ki úgy, de el lehetne menni dolgozni is!!! (Itt a zenészekre gondoltam főleg, példát lehetne venni 1-2 -ről, akik még segédmunkásnak is elmentek, nem esett le az aranygyűrű az ujjukról!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.