Miként képzeli a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet azok után, hogy évek óta becsmérli az egyetem oktatóit és hallgatóit? Egy héttel az új működési rend bevezetése előtt a Színház- és Filmművészeti Egyetem szenátusa még mindig arra vár, hogy a tiltakozásuk ellenére föléjük ácsolt alapítvány kuratóriuma felvegye velük a kapcsolatot. Az elmúlt napok nyilatkozataira reagálva, a beígért találkozó előtt az alábbi mondatszörnyet adták ki közleményként, ezen a linken a vonatkozó lábjegyzetekkel kiegészítve:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez tényleg véletlen

ezt a két cikket pár perc eltéréssel olvastam; így együtt érdekes bizonyíték a mai matyar rögvalóságról

az egyik, amiben a 444.hu adta közre a Színház- és Filmművészeti Egyetem szenátusa közleményét.
A közlemény egyik érdekessége, hogy
azt követően, hogy felsorolja azt a bő tucatnyi címet, állász és hivatalt, amit a nyakukra ültetett Vidnyánszky aktuálisan visel,
majd ezt követően szemlézik a legfrissebb kirohanásait, amikben durva hazugságokkal, ócska személyeskedésekkel támad mindenkit, aki nem az ő brancsában van.
a másik a Magyar Nemzet cikke arról, hogy „Szerdán folytatódik Dezső Andrásnak, az Index.hu korábbi újságírójának büntetőpere. Dezső a vád szerint személyes adattal való visszaélést követett el”, mivel lefordította magyarra mindazt, amit a net-en svédül olvasható az m1 egyik „szakértőjéről”!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Igazi klasszikus demokrácia

egy sokkal relevánsabb magyarázat az elcsépelt „más fából faragták őket …” kezdetűnél

Persze sok más mondás is létezik a gyevi bírótól az „egyesek egyenlőbbek” –ig. Ártunk és qurmányunk potentátjai vonatkozásában egyre gyakrabban rémlik fel valamelyike. Nem kap ekkora sajtót, de ha kicsit megkaparjuk hasonló ügyeket lentebb is találhatnánk. Nem is beszélve arról, hogy a már-már rynair-es kihasználtságú nem-kormány luxusgép utasainak számossága is alsóbb potentátokat feltételez.
Ezek az adatok is felvetik annak lehetőségét – nem is beszélve attól, hogy ők is ezerrel nyomatják, hogy izzig-vérig demokraták -, hogy kivételesen nem unortodox, hanem klasszikus értelemben gondolják.
Mint ismert a demokrácia, mint olyan az ókori görögök kitalációja, s azt is lehet tudni, hogy esetükben is a „nép = a társadalom összes teljes jogú tagja”!!! Az meg – bár nem annyira közismert, pontosabban kevésbé hangoztatott – ez a teljes jogúság sohasem érte el a népesség egynegyedét!!!
nevemnick
Remélem csak annyi: mikor tűnsz el Magyarországról a jó büdös 3.14csába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.