A TV2 páros gasztrovetélkedőjében Tünde és férje, Polgár Árpád egy könnyűnek tűnő feladatnál akadtak el.

Nem titok, hogy számomra nagyon fontos a főzés, szerintem a szeretet kifejezési módja egy jól elkészített étel. Maximalista vagyok, szeretem, ha minden tökéletes a tányéron, ezért is lettem feszült már az első pillanatban, amikor éreztem, hogy ez a desszert nem fog menni

– kezdte a Blikknek Tünde.

Közzétette: Polgár Tünde hivatalos oldala – 2020. augusztus 24., hétfő

Igazából magamat hergeltem, és a kényszer, hogy tökéletesen kell végeznem a dolgomat, átcsapott egyfajta hisztibe, összeomlottam

– mondta Tünde, akit a férje próbált nyugtatni, ám ő sem járt sikerrel. Az asszonynak potyogtak a könnyei, ami érthető, hiszen a kiélezett stresszhelyzetben még a legkisebb problémák is hatalmasnak tűnhetnek. Árpi szeme is könnyes volt, bántotta, hogy nem tudja megvigasztalni a feleségét.

Címlapkép: Facebook/Polgár Tünde hivatalos oldala

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szegény asszonyka, elrontotta a tejbegrízt és ettől összeomlott az élete. Szőrnyű lehet valakinek ekkora traumákkal együtt élni.
Vajon csak ebben az országban hány ember kiegyezne azzal, ha csak ennyi baja lenne?
volvós
A vénember már nem tudta " megvígasztalni ' az álceleb alávalóját...hát ebben a korban már csak így van ez nagypapi !!! Marad az ov(r)ális szoba, több mint a semmi !!!Vagy a holimeccs orrrbán módra !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.