A csinos műsorvezető bevallotta: szoptatás után úgy döntött, kés alá fekszik. Ám lehet, hogy nemsokára kisebb keblekkel láthatjuk a képernyőn.

Nádai Anikó az Instagramon válaszolt meg pár kérdést, és többek között a mellműtétje is szóba jött – írta meg elsőnek a Life.hu.

Anikó azt írta,

Egy kisregényt lehetne írni arról, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót.

A műsorvezető a gyermeke születése előtt is gondolkodott egy mellműtéten, sőt, egy időben a zsebpénzét is félretette a beavatkozásra. Azt is megfogalmazta:

az utóbbi időben elgondolkodott azon, hogy kiveteti a szilikont a melleiből.

Forrás: Life.hu, Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Lehet a műanyagot markolászni. Persze, a fizetőknek...
Qqberci
Buta liba! A női mell elsődleges feladata nem az, hogy tapizni lehessen. Ha valaki CSAK ezért van melletted, akkor azt jobb időben kirúgni!...
legott
Egy félliteres tejes zacskó?
Annak szégyen ez, aki csak nagyobb mellekkel szereti a nőjét... És annak a nőnek, amelyik azt képzeli, hogy emiatt jobban szeretik.
Ha csak ezen múlik a szeretetszerelem - az már hamvában holt.

Szeretted úgy (nem szeretkeztél csak szeretted), hogy benne vagy és öleled és szorítod és eggyé akarsz válni vele elemi erővel?
Hogy te belekerülj és ő beléd kerüljön és eggyé legyetek, és együtt egy új ember legyetek?

Ez egy kicsit tantrikus volt, de "tantrikus" nem egy betegség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.