Őszintén beszélt.

Nehezen talál párt Bochkor Gábor – szakítása óta előszöt vallott magánéletéről

A Várkonyi Andreával való szakítása óta ritkán beszélt a magánéletéről Bochkor Gábor, de most őszintén mesélt a szerelemről és a párkeresésről.

Bochkor Gábor nem szeret beszélni a magánéletéről, főleg azóta, hogy szakított gyermeke édesanyjával, Várkonyi Andreával. A rádiós személyiség most mégis nyíltan mesélt a Story Magazinnak arról, hogy mennyire más most az élete, s hogy milyen nehéz a párkeresés az ő korosztályában.

„Amikor egyik napról a másikra egyedülállóvá váltam, borzasztó volt körülnézni és egymagam lenni abban a házban, ahol korábban gyerekzsivaj volt, családi élet zajlott” – mondta a műsorvezető, aki már csak akkor találkozik volt kedvesével, amikor Nóri meglátogatja az édesapját.

„Most már rendezett magánéletre vágyom a leginkább. Érzem, hogy az tenne teljessé engem, úgyhogy abszolút nyitott szemmel járok. Nem bulikban ismerkedem, a beszélgetős helyeket szeretem” – folytatta Bochkor, aki azt is elmesélte, hogy fiatalon sem volt az éjszakai életben ismerkedős típus.

A műsorvezető reménykedik, hogy hamarosan újra rátalál a szerelem. Úgy érzi, nehéz az ő korában ismerkedni, ráadásul megrögzött agglegényként hátránnyal indul a párkeresés terén. Mint mondja, az ő korában és apai státuszával nem könnyű megtalálni azt, akivel aztán leélheti az egész életét.

„A pártalálás most sok problémát felvet, közel sem olyan súlytalan, mint amikor huszonévesen halásztam a zavaros vizeken” – tette hozzá a rádiós, akinek nem csak önmaga, hanem kislánya miatt is fontos, hogy a megfelelő partnert tudjon maga mellett.

„Szeretném, ha találnék egy olyan társat, aki baromi jó barát, akivel isteni a szex, és ami a legfontosabb: humoros és intelligens” – mondta a rádiós, aki szerint a humor nagyon fontos egy kapcsolatban, hiszen sokszor ez lehet a megoldás egy-egy kisebb konfliktusra is.

Forrás: Story/Blikk

Kép: Radio 1

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez a majom már annyiszor vallott a magánéletéről, hogy halálra kereste magát a kapott baksisból...

Meddig kell ezt a péniszt eltűrni?

Persze az nem érdekli, a lányát milyen beszólások érik...szerencsétlen nem tud elbújni, az apja híre mindenhol ott van a világhálón.
Málna
Nem kell aggódni, fog találni párt magának. A nők szeretik az intelligens férfiakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.