„Nem mindenki, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram!«, megy be a mennyek országába, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Vidnyánszky Attila kijelentéseit Karsai Györgyről, illetve az SZFE professzorának reakcióját itt lehet videón is megnézni. A kérdésben megszólalt az egyetem Doktori Tanácsa is. Az alábbiakban teljes terjedelemben közöljük a 444-nek eljuttatott nyílt levelet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S képzeld Wazze ha még antiszemita is lenne

avagy mikor egy műveletlen parasztsuttyó elszabadul, azaz mikor mi jut eszükbe

Úgy néz ki, hogy már a magukat keresztény értelmiségiként definiálóknak is sok(k), amit ez az elszabadult migráncs tébolyult rombolása eredményez. Levélben fordultak – ha esetleg meg is értené, de szerintem nem is akarja – Vidnyánszky-hoz.
Azonban nem csak ez jellemző naivitásukra; az is, hogy szerintük „Nem gondoljuk, hogy Vidnyánszky Attilának e szavai antiszemita tartalmúak lennének. Valószínűleg csak nem jutott eszébe a vita hevében, hogy nemzetietlenséggel, a kereszténység iránti ellenségességgel a harmincas években a magyarul érző és gondolkodó zsidó értelmiséget vádolták. ”!!! =))
namihami
Keresztény? S hozzá még értelmiség?
Újabb lejáratása úgy a kifejezésnek, mint a magukat így nevezőknek.
De sebaj, volt is-lesz is még hasonló dobásuk.
csipetke
Vidnyánszki egy rendkívül ostoba ember,aki pénzért,és a hatalomért mindenre IS képes.Baromira meg akar felelni orbánnak,ezért idióta nyilatkozatokat tesz,fitymálja az SZFE tanárait,és közben rinyál,hogy nincs párbeszéd.Egy ilyen fentről odasz@rt egyeddel,akiről köztudott,hogy már egy intézményt tönkretett,most ezt is akarja.Igaz,nem ő,mert azt azért tudni,hogy vidnyánszki is csak egy báb a sok közül,akikkel orbán körülvette magát.Már régóta készül erre orbán,mert szerinte az SZFE egy ellenzéki fészek,amit meg kell szüntetni. Na,erre most megtalálta a megfelelő embert,ezt az ostoba migráncsot. Azért is rinyál már egy jó ideje orbán,hogy a fiatalokat nem sikerül megszólítani.Hááát,ezzel az idióta húzással, a közeledő választásokra még azt a fiatalt is elriasztotta,aki esetleg hajlott volna a fidesz felé.De ez nekünk csak jó.
csipetke
@csipetke: Ja,és nagyon remélem,hogy az SZFE-n a gyerekek kitartanak a végsőkig.Most olvasom,hogy Kolozsváron,Újvidéken,és Pozsonyban is várják a magyarnyelvű színészhallgatókat.Ha mégis vidnyánszki nyerné a dolgot,ezek a gyerekek is elmenekülnek innen,mint már oly sokan. Aki azt mondta,hogy amihez orbán hozzányúl,az sz@rrá változik,annak nagyon igaza volt
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.