Mentőt akart hívni, annyira rosszul volt a koronavírus tünetei miatt Andy Vajna özvegye. Még ma is gyenge, ki sem lép a budai otthonából, a szerelmével sem találkozik.

Vajna Tímeának alaposan meggyűlt a baja a vírussal: március után megint karanténba került

A Bors munkatársa Tímea budai otthonához látogatott, ahol kaputelefonon beszélgetett a még rendkívül gyenge, lábadozó örökösnővel, aki pontosan tudja, hol és mikor fertőződött meg.

Augusztus elején küföldön, egy születésnapi bulin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is

– mesélte a bulvárlapnak Tímea erőtlen hangon, görcsös köhögések közepette. Az ágynak dőlt özvegy pár hete annyira rosszul lett, hogy úgy érezte, rohammentőt kell hívnia.

Az Indirekt nevű honlap márciusban számolt be arról, hogy az özvegy Los Angelesben tartózkodik a szerelmével, az Instán panaszkodik, hogy fáj a torka, lázas beteg, ezért önkéntes karanténba vonult.

Bedagadtak a nyirokcsomók a torkomban és hőemelkedésem van, de sztem csak megfáztam a konditeremben hétfőn, bár az épületben ahol lakom mindenféle nemzetiség él, rengeteg kínai is, de nem félek, ha elkaptam, viszont itthon maradok, hogy tőlem senki ne kapja el, bármi is bújkál bennem. Teszteket még nem csinálnak itt, beszéltem az orvosommal. Hülye egy helyzet ez, már annyira ekegem van ezekből a vírusokból

- írta a közösségi oldalon az özvegy.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.